JM

EXAMENSARBETE "FRAMTIDENS ARBETSLEDARE"

Som en av nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden är vår verksamhet bred och det innebär att vi varje termin identifierar ett antal områden som vi önskar undersöka genom examensarbeten.  

 

Examensarbete 15hp vårterminen 2019 ”Framtiden arbetsledare” 

JM har utifrån tidigare genomförda tidsstudier på detaljnivå konstaterat att arbetsledarna hanterar ett stort antal varierande aktiviteter per dag/vecka.  

 

Med denna studie som utgångspunkt skulle vi vilja undersöka närmare hur mycket tid procentuellt som arbetsledarna ägnar sig åt olika typer av aktiviteter kategoriserat utifrån t.ex. ledarskap, logistikaktiviteter, produktionsplanering, arbetsmiljöarbete, kvalitetssäkring m.m.  

 

Vi hoppas att vi med detta examensarbete får ett bra underlag för hur vi kan vidareutveckla arbetsledarrollen så att vi kan bli mer effektfulla ute på våra arbetsplatser. 

 

Kvalifikationer  

Vi söker dig dig/er vill göra ditt examenarbete på 15hp hos oss på JM. Vi tror att arbetet passar dig/er som skriver er uppsats inom organisation & ledarskap eller motsvarande.

 

Du/ni har ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du/ni är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Det är också viktigt att du/ni är tydlig/a och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du/ni delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

Kontakt 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta HR-partner på JM Bostad Stockholm Produktion Sara Björkman via mail: sara.bjorkman@jm.se  

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och motivation om varför du vill skriva detta examensarbete så snart som möjligt då urval sker löpande.  

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb EXAMENSARBETE "FRAMTIDENS ARBETSLEDARE"