JM

ERFAREN BIM-LEDARE TILL STOCKHOLM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM är mitt i en spännande förändringsresa inom digitalisering. Genom vårt arbetssätt med Strukturerad Projektutveckling ligger vi redan i framkant vad gäller exempelvis standardiserade processer och produktstyrande anvisningar. På så sätt har vi lagt en bra grund och skapat rätt förutsättningar för att lyckas bli branschledare på att arbeta digitalt och modellbaserat genom alla delar av projektprocessen, från förvärv till förvaltning. Nu är vi redo att ta nästa steg i utvecklingen mot digital ledare! 

 

Därför söker vi dig som vill vara med och utveckla och leda i vårt BIM-arbetssätt samt driva utvecklingen av det framtida modellbaserade arbetssättet på JM. 

 

Arbetsuppgifter  

Som BIM-ledare kommer du att arbeta operativt med styrning och kvalitetssäkring av det digitala informationsutbytet i våra projekt. Du kommer också vara en nyckelperson i JMs strategiska arbete kopplat till det modellbaserade arbetssättet.  

 

Huvudsakliga ansvarsområden:  

  • Implementera JMs BIM-arbetssätt i projekten 
  • Planera och leda möten för smart och digitalt samarbete i samtliga delar av projektprocessen 
  • Planera och leda möten för kvalitetssäkring av modellen 
  • Kvalitetssäkra det digitala informationsutbytet i projekten  
  • Definiera och verifiera informationsleveranser för BIM i projekten  
  • Utveckla JMs BIM-arbetssätt tillsammans med övriga BIM-ledare  
  • Utbilda i och förankra JMs BIM-arbetssätt hos samtliga aktörer både internt och externt  

Din bakgrund  

För att lyckas i denna roll har du arbetat som BIM-ledare/samordnare eller motsvarande i ett par år och är nu redo att axla en ledarroll med stort mandat att kunna påverka.  

 

Vi söker dig med en byggteknisk- eller annan relevant utbildning. Du ska ha mycket god kunskap om projektmetodik, struktur och projektdokumentation. Vi vill även att du ska ha god kunskap om branschstandarder och erfarenhet av att jobba i modellbaserade verktyg. Erfarenhet av projektering, BIM-samordning eller liknande är meriterande. 

 

Som person behöver du ha förmågan att kombinera helhetssyn med detaljfokus. Du är intresserad av att jobba både operativt och strategiskt och du kommer ofta med innovativa idéer om hur man kan effektivisera byggprocessen. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. 

 

Det är viktigt att du delar JMs kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

Vad erbjuder JM  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

Ansökan 

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Projekteringschef Region Stockholm Öst, Tariq Amin på tariq.amin@jm.se eller 08-782 11 70.  

 

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

 

Välkommen med på vår digitala förändringsresa! 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ERFAREN BIM-LEDARE TILL STOCKHOLM