JM

ENTREPRENADINGENJÖR TILL REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vill du vara en del i vårt fortsatta utvecklingsarbete av vår produktionsprocess i en roll som Entrepernadingenjör? Vi har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. En kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.   

 

Du arbetar tillsammans med arbetschef, platschef och regioninköpare. Du kommer att arbeta direkt mot våra byggprojekt. 

 

ARBETSUPPGIFTER   

De uppgifter som som ingår i rollen är i huvudsak:   

  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef
  • Genomföra projektinköp av installationer, underentreprenörer och materialinköp
  • I inköpsprocessen ingår att göra urval av leverantörer, upprättande och utskick av förfrågningsunderlag, värdering av anbud, förhandling och upphandling.
  • Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med Platschef
  • Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval
  • Delta i tidigt projektskede och komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion

 

KVALIFIKATIONER   

 

Vi söker dig som har erfarenhet från en ledande befattning inom byggbranschen. Du har sedan tidigare erfarenhet av entreprenadupphandlingar och inköp. Du har arbetat med kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning såsom ekonomiska prognoser, kalkyler och uppföljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förhandling och kunskap inom entreprenadjuridik. Har du dessutom ett utvecklat nätverk med leverantörer och entreprenörer ses detta som meriterande. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom bygg. 

 

Som person är du noggrann och affärsmässig. Du är strukturerad och har lätt att ta till dig information. Vi tror att du är en öppen, glad och driven person som är van vid att samarbeta. Vidare har du en god förmåga att skapa trivsel omkring dig. 

 

JM erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i ett företag som präglas av långsiktighet, kvalitet och engagemang. JM strävar efter att bli digitalt ledande i branschen. Vi har nyligen flyttat in ett modernt aktivitetsbaserat kontor som är centralt beläget.

 

För frågor kring tjänsten kontakta Jonas Carlsson, Arbetschef: jonas.carlsson@jm.se eller Ida Bertilson, HR-Partner: ida.bertilsson@jm.se. Urval kommer att ske löpande. 

 

Välkommen med din ansökan.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 augusti . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ENTREPRENADINGENJÖR TILL REGION VÄST