JM

ENTREPRENADINGENJÖR TILL REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Nu söker vi en driven, noggrann och engagerad Entreprenadingenjör. Hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete av vår produktionsprocess. Vi har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. En kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.   

 

Du kommer att arbeta tillsammans med en av våra arbetschefer och samarbeta med platschefer. Entreprenadingenjören arbetar direkt mot våra byggprojekt.   

 

ARBETSUPPGIFTER   

De uppgifter som som ingår i rollen är i huvudsak:   

  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med Platschef.
  • Genomföra projektinköp av installationer, underentreprenörer och viss del av materialinköpen.      
  • I inköpsprocessen ingår att göra urval av leverantörer, upprättande och utskick av förfrågningsunderlag, värdering av anbud, förhandling och upphandling.      
  • Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med Platschef.
  • Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval, detta arbete utförs tillsammans med Kalkylator, Platschef och Arbetschef.   
  • Delta i tidigt projektskede och komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion.   

 

KVALIFIKATIONER   

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från byggbranschen varav minst 2 år ute i produktion. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör men även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetserfarenhet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar är ett krav. Har du dessutom ett utvecklat nätverk med leverantörer och entreprenörer ses detta som meriterande.

 

Som person är du administrativ och affärsmässig. Du är strukturerad och har lätt att ta till dig information. Vi tror att du är en öppen, glad och driven person som är van vid att samarbeta. Vidare har du en god förmåga att skapa trivsel omkring dig. 

 

JM erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i ett företag som präglas av långsiktighet, kvalitet och engagemang. JM strävar efter att bli digitalt ledande i branschen. Vi har nyligen flyttat in ett modernt aktivitetsbaserat kontor som är centralt beläget.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ENTREPRENADINGENJÖR TILL REGION VÄST