JM

ENTREPRENADINGENJÖR TILL JM REGION SYD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Nu söker vi en driven, noggrann och engagerad entreprenadingenjör till vårt regionkontor i Malmö. Hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete av vår produktionsprocess. Vi har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Du kommer att arbeta tillsammans med en av våra arbetschefer och samarbeta med platschefer. Entreprenadingenjören arbetar direkt mot våra byggprojekt. 

 

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som ingår innebär i huvudsak att: 

• planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med platschef 

• genomföra projektinköp av installationer, underentreprenörer och viss del av materialinköpen 

• i inköpsprocessen ingår att göra urval av leverantörer, upprättande och utskick av förfrågningsunderlag, värdering av anbud, förhandling och upphandling 

• upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med platschef 

• utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval tillsammans med kalkylator, platschef och arbetschef. 

• delta i tidigt projektskede och komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion 

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån byggbranschen varav minst två år ute i produktion. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör men även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetserfarenhet. Erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar är ett krav. Har du dessutom ett utvecklat nätverk med leverantörer och entreprenörer ses detta som meriterande.

 

Du behöver ha en administrativ läggning och vara affärsmässig. Vi tror att du är en öppen, glad och driven person med god samarbetsförmåga som skapar trivsel omkring dig.

 

VI ERBJUDER

JM erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i ett företag som präglas av långsiktighet, kvalitet och engagemang. 

 

KONTAKT

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Elin Gelander på: elin.gelander@jm.se.

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

 

Välkommen in med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ENTREPRENADINGENJÖR TILL JM REGION SYD