JM

ENTREPRENADINGENJÖR TILL JM ENTREPRENAD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi söker Entreprenadingenjörer till våra regioner Bostad och Kommersiellt.

 

Rollen 

 

 

I rollen som Entreprenadingenjör är du med i hela processen från förfrågan till slutförande av projekt. Du arbetar tillsammans med Platschef och Projektchef med att upprätta anbudskalkyler/budget och får en central roll i kalkylarbetet. Du kommer i projektet hjälpa till med planering, inköp och prognosarbetet.  

För att lyckas i rollen krävs ett proaktivt arbetssätt och en utmärkt förmåga att göra träffsäkra prognoser! 

 

Exempel på arbetsuppgifter: 

 

  • Planering och förberedelse inför produktionsstart i samråd med Platschef och Projektchef 
  • Aktivt deltagande i projektet genom att bidra med förslag ur ett produktionsperspektiv i syfte att projektet utformas på ett rationellt och effektivt sätt 
  • Uppföljning, uppdatering och rapportering av projektets slutkostnadsprognoser och ekonomiska situation 
  • Säkerställa positivt kassaflöde och internränta i projektet  
  • Se till att projektets ÄTA-lista är aktuell och översänds till beställaren 
  • Diverse inköp i projekten 

Bakgrund och kvalifikationer 

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och ditt engagemang. Du vill växa med oss och har ett stort driv, god social kompetens och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både externt och internt. Du trivs med att arbeta både med helheten och detaljerna och värnar om ett gott slutresultat i din leverans! 

 

Du trivs med att vara ute på projekt och vara näravande i verksamheten. Du beskriver dig som en analytisk och noggrann person med ett tydligt mål i sikte. Du har god kunskap inom inköp och avtal, entreprenadjuridik, byggteknik och ritningsläsning.  

 

Vi tror du har en ingenjörsutbildning och arbetat med byggprojekt i några år eller har motsvarande erfarenhet från husprojekt. Du har en god uppfattning och erfarenhet av byggbranschen med relevant kunskap om myndighetskrav och lagar. Vidare har du kontraktsvana inom bygg vilket också är ett krav. Rollen kräver B-körkort genom att du till stor del befinner dig ute på våra projekt.  

 

Om oss 

 

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg-, anläggnings- och fasadentreprenader. Det geografiska verksamhetsområdet är Stockholm samt Uppsala, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2-3 miljarder kronor och har 430 medarbetare. Läs mer om oss på www.jm-entreprenad.se    

 

Mer information och ansökan  

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Talentia, länk till ansökning nedan.

 

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ENTREPRENADINGENJÖR TILL JM ENTREPRENAD