JM

ENTREPRENADINGENJÖR ANLÄGGNING

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Vi på JM Region Öst behöver nu förstärka vår organisation med en Entreprenadingenjör på Anläggning för projekt i Uppsala, Västerås och Norra Stockholm. Du blir en viktig kugge i JM`s fortsatta arbete med att driva nybyggnadsprojekt av flerbostadshus på Region Öst.  

 

 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en driven, noggrann och engagerad entreprenadingenjör. Hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete av vår produktionsprocess. Vi har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Du kommer att arbeta tillsammans med vår arbetschef och samarbeta med platschefer, arbetsledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 

• Tillsammans med Arbetschef och Platschef planera och förbereda inför produktionsstart.

• Biträda Arbetschefen i alla ärenden, dock inte de som rör personalfrågor.

• Medverka vid anbudsarbete för externa projekt samt driva frågor kring entreprenadjuridik och AMA.

• Genomföra projektinköp av underentreprenörer och material, upprättande och utskick av förfrågningsunderlag, värdering av anbud, förhandling och upphandling.

• Ansvara för att start- och slutmöten hålls med UE.

• Upprätta slutkostnadsprognoser, löpande avstämningar och mängdregleringar tillsammans med platschef. Stämma av omkostnader och kostnadsflöden och göra en skälighetsbedömning.

• Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval, detta arbete utförs tillsammans med kalkylator, platschef och arbetschef.

• Vara behjälplig arbetet med BAS-Us arbetsmiljöplan och TA-planer.

• På uppdrag av Arbetschef se till att arbetet bedrivs i enlighet med JM:s och verksamhetsstöd och de verktyg som finns tillgängliga.

• Vara delaktig i utvecklingsprocessen av JM:s strukturkapital.

• Mycket god IT-kunskap, särskilt i tidplaneprogram MS Project.

 

 

Kvalifikationer 

Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning och att du har gedigen erfarenhet från mark och anläggningsbranschen. Du bör ha innehaft en liknande roll under minst 3-5 år. Vidare är du van vid att stötta gruppen du arbetar i, samt få samtliga medarbetare att arbeta mot samma mål. B-körkort och svenska flytande i tal och skrift är ett krav.

 

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända. Du är kommunikativ som person och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra.

 

 

Vi erbjuder dig

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 

 

 

Placeringsort

Du är placerad i Uppsala men dina arbetsområden är Västerås, Uppsala och norra Stockholm.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2020-11-08. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

 

Kontakt 

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Adeland, Arbetschef Anläggning på tel. 073-4325595 alt rickard.adlenad@jm.se eller Anders Olsson, Chef Extern Produktion på tel. 073-4325475 alt anders.olsson@jm.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman, HR Partner på tel. 073-4326803 alt. mikaela.hockman@jm.se.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 13 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ENTREPRENADINGENJÖR ANLÄGGNING