JM

EKONOMIASSISTENT TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.


Vi söker nu en ekonomiassistent till JM@Home som kommer bistå våra ekonomiska förvaltare genom att underlätta den ekonomiska administrationen framförallt inom leverantörsreskontra.  

Du blir en del av JM@Home som är ett dotterbolag till JM och som startades för två år sedan. Du kommer tillhöra en grupp om 10 personer med placering i våra härliga lokaler i Solna.  

 

Om tjänsten  

 

Som ekonomiassistent hos oss på JM@Home kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak att innebära: 

 

• Administration av inkommande leverantörsfakturor 

• Avstämningar och leverantörsbetalningar 

• Kundfakturering  

• I övrigt vara en intern resurs för våra ekonomiska förvaltare. 

 

Du kommer att arbeta i ett system som heter Incit Xpand. En hel del hantering sköts även manuellt. Du behöver vara duktig på att felsöka information och ha en problemlösande ådra, då det kommer perioder med stora flöden som behöver kontrolleras och revideras.  

 

Din profil  

 

Vi söker dig som har fullständig gymnasieutbildning och har några års arbetslivserfarenhet från motsvarande roll. Du trivs som bäst när du får underlätta för dina medarbetare genom att stötta i det administrativa.  

 

Vi söker dig som har en förmåga att skapa god struktur på ditt arbete. Du är en person som trivs i grupp och som är noggrann och kvalitetsmedveten genomgående i allt du utför. Vidare är du orädd för att lära nytt och är behjälplig samt prestigelös oavsett om uppgiften är av mer eller mindre komplex karaktär. Tillsammans strävar vi åt ett gemensamt mål och vi ser därför att du sätter laget före jaget. 

 

Vi erbjuder  

 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

Kontakt  

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Du kommer vara stationerad på vårat fina kontor i Solna. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 31 maj, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!  

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Sofie Berg på sofie.berg@jm.se eller på 08- 7821716 

   

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.     

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.      

 

”Med tanke på att JM@Home klassas som ett betalinstitut genomför vi utdrag ur belastningsregister samt en kreditupplysning på samtliga medarbetare vid anställningsförfarandet”. 

 

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb EKONOMIASSISTENT TILL JM@HOME AB