JM

COOP-PRAKTIK REGION ÖST

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi ska nu förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare. Vi söker nu COOP-praktikanter från högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik. Som COOP-praktikant tar du ett studieuppehåll mellan åk 2 och 3 och får då möjligheten att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet under ett läsår.  

 

Arbetsuppgifter  

Inom JM finns ett stort antal olika arbetsuppgifter, vilket ger mycket goda möjligheter för enskilda medarbetare att få pröva på nya arbetsuppgifter och få handledning av erfaren personal. Under ett COOP-år på JM kommer du till största del att vara ute på någon av våra arbetsplatser och fungera som biträdande arbetsledare och hjälpa till med de dagliga uppgifter som finns på ett bygge, så som tex mängdning och utsättning. Det kan även finnas möjlighet att under praktikperioden arbeta på vår inköps alt kalkylavdelning för att få insikt i hur detta arbete fungerar.  

 

Kvalifikationer  

Vi vänder oss till dig som studerar till blivande byggnadsingenjör och som vill göra ett praktikår mellan åk 2 och 3 under din utbildning.  

 

Varaktighet, arbetstid  

Heltid, praktik  

 

Vi erbjuder dig

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder. För att lyckas med det så krävs det även Nordens främsta personal. JM eftersträvar att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. För att behålla och rekrytera de medarbetare vi vill ha, erbjuder JM en arbetsmiljö som känns framtidsinriktad och en organisation som innebär utvecklingsmöjligheter och utmaningar för våra anställda.  

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 1 mars 2019. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

 

Kontakt  

Om du har frågor kring tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Thomas Mattsson på thomas.l.mattsson@jm.se alt 018-660325.

 

Välkommen att göra ditt COOP-år hos oss. Här finns inga tak!  

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb COOP-PRAKTIK REGION ÖST