JM

COOP-PRAKTIK

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi ska nu förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare. Vi söker nu COOP-praktikanter från högskoleingenjörsprogrammet i byggteknik. Som COOP-praktikant tar du ett studieuppehåll mellan åk 2 och 3 och får då möjligheten att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet under ett läsår. 

 

 

Arbetsuppgifter 

Inom JM finns ett stort antal olika arbetsuppgifter, vilket ger mycket goda möjligheter för enskilda medarbetare att få pröva på nya arbetsuppgifter och få handledning av erfaren personal. Under ett COOP-år på JM kommer du till största del att vara ute på någon av våra arbetsplatser och fungera som biträdande arbetsledare och hjälpa till med de dagliga uppgifter som finns på ett bygge, så som tex mängdning och utsättning. Det kan även finnas möjlighet att under praktikperioden arbeta på vår inköps alt kalkylavdelning för att få insikt i hur detta arbete fungerar. 

 

 

Kvalifikationer 

Vi vänder oss till dig som studerar till blivande byggnadsingenjör och som vill göra ett praktikår mellan åk 2 och 3 under din utbildning. 

 

 

Varaktighet/arbetstid

Heltid, visstidsanstälning, praktik 

 

Placeringsort

Uppsala 

 

Vi erbjuder dig 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar för att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FN:s globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JM:s klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

 

Ansökan 

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 28 februari 2021. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

 

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Thomas Mattsson på thomas.l.mattsson@jm.se alt 018-660325. 

 

Välkommen att göra ditt COOP-år hos oss. Här finns inga tak!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb COOP-PRAKTIK