JM

CHEF JM SUPPLY

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

JM Supply ansvarar för materialhanteringen på JM:s byggarbetsplatser och tillhör JM:s logistikorganisation. Avdelningen som funnits i tre år befinner sig i en expansiv tillväxtfas och under de kommande åren kommer såväl tjänsteutbud som antalet arbetsplatser där vi är verksamma öka. Mikael, som arbetat som interimschef hos oss senaste året skall nu fortsätta i egen regi och därför söker vi en efterträdare som kan axla rollen och fortsätta att driva avdelningen framåt, operativt och strategiskt. 

Du är en entreprenör som brinner för ledarskap och jobbar med Lean som fokuserat arbetssätt. Du är en positiv person som utvecklar och får med dig din personal. Du har gedigen erfarenhet av industriell produktion samt klarar av att leda en organisation under tillväxt samtidigt som du säkrar god kvalitet och produktivitet. Dessutom har du ett stort intresse i att få utveckla och driva förändringar. Hos oss leder du en driven grupp med stora ambitioner vidare på vår tillväxtresa för logistiktillförseln på JM. Är det vi dig söker?

 

Om tjänsten 
Som ansvarig för avdelningen kommer du att ha helhetsansvar för vår Supply med uppgifter som bland annat innefattar nedan:

  • Ta vid vårt påbörjade utvecklingsarbete att strukturera och standardisera vår arbetsplatslogistik
  • Arbeta med utveckling och implementering av nya materialslag och tjänster samt utöka vårt arbete mot fler JM projekt och regioner
  • Ingå i ledningsgruppen för logistik
  • Arbeta med att ständigt förbättra avdelningens KPI:er såsom kvalitet, ergonomi, produktivitet m.m
  • Utbilda och nätverka internt för att tydliggöra och öka förståelsen i organisationen
  • Träna din del av organisationen i ledarskap och Lean
  • Kostnadsansvar samt säkerställa att prognos upprättas och efterlevs. 

Inledningsvis kommer du ha tre direkt rapporterande chefer, regionansvariga. Regionansvariga har i sin tur tillsammans cirka 25 medarbetare. Med tanke på att avdelningen är under tillväxt har vi planer att inom de närmsta åren ha en betydligt större personalstyrka, vilket gör att du behöver vara trygg i dig själv och din förmåga att få andra att utvecklas och leverera. 

 

Din profil 
Vi söker dig med erfarenhet från industriell produktion. Du har sannolikt en högskoleutbildning som civilingenjör eller motsvarande. Alternativt har du förvärvat dig en god kunskapsgrund genom arbetslivserfarenhet inom logistik/produktion. Vidare har du utpräglad ledarerfarenhet där du också har vana att leda chefer. Som person triggas du av att arbeta i en entreprenöriell miljö. Du har mycket god vana att arbeta med Lean, där du är stark på att arbeta med standardiserade arbetssätt och ständiga förbättringar. 

Som person är du kommunikativ samt har en god förmåga att på ett pedagogiskt sätt få med dig din omgivning. Att vara en person som gillar högt tempo, variation i arbetet, många kontaktytor och med en "can do" attityd kommer du långt!

 

Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

Kontakt 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå från vårt kontor i Solna med resor inom Stockholmsområdet och ibland även till orter i övriga Sverige. Din verksamhet pågår på byggarbetsplatser mellan 15.00 och 22.00 och dina kunder arbetar mellan 06.30 och 15.30. Du förväntas därför fördela din arbetstid mellan dessa tider, tyngdpunkten ligger dock dagtid. 

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se.

Sista ansökningsdag är 20 augusti. 

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.    

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb CHEF JM SUPPLY