JM

CHEF GARANTI TILL JM REGION SYD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Nu söker vi en chef för garantiavdelningen till JM i Region Syd.

 

Om tjänsten  

Garantiavdelningen i region Syd består av tio personer fördelat på både tjänstemän och hantverkare. Avdelningen som helhet hanterar ett stort antal garantibesiktningar som är planlagda i förväg samt inkommande felanmälningar från kunder.  

 

Som Chef Garanti ansvarar du för att garantiarbetet bedrivs med såväl kundens upplevelse som kostnadsbilden i fokus. Som kund ska man ha en lika positiv upplevelse av JM under hela nyttjandetiden och där spelar garantiavdelningen en viktig roll.  

 

Som Chef Garanti är du den som ansvarar för den övergripande strukturen på avdelningen och samordnar resurser för de projekt som är aktuella. Du har personalansvar för både tjänstemän och hantverkare.  

 

Rollen är placerad på företagets kontor i Malmö, men då regionen omfattar hela Skåne bör du vara beredd att arbeta inom hela distriktet. Det förekommer även ett par resor till Stockholm varje år. 

 

Du ansvarar även för 

• Kunskapsdelning och erfarenhetsåterföring 

• Hantera krav mot leverantörer och entreprenörer 

• Förebyggande arbete för att sänka garantikostnader 

 

Din profil  

• Eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet 

• Minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll eller nära arbete inom eftermarknadsområdet 

• Kunskap i entreprenadjuridik 

 

Vi söker dig som har förmågan att med entusiasm och struktur effektivisera garantiavdelningens arbete. Du är med och skapar förutsättningar för såväl nöjda kunder som välmående medarbetare. Du har ett brett tekniskt kunnande och ett affärsmässigt och kostnadsmedvetet förhållningssätt. Rollen som Chef Garanti har många både interna och externa kontaktytor och du bör trivas med att hantera människor i många olika sammanhang och även i pressande situationer.  

 

Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

Kontakt  

JM samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Malin Bränd, malin.brand@academicsearch.se eller Researcher Maja Frick, maja.frick@academicsearch.se

 

Ansökan

Du ansöker via Academics Search annons som du når genom länken: https://www.academicsearch.se/jm-chef-garanti-region-syd/ via ”Apply now” knappen där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!  

 

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 22 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb CHEF GARANTI TILL JM REGION SYD