JM

CHEF FÖR INKOMMANDE LOGISTIK & INKÖP/MATERIALPLANERING

JM Bostad Produktion söker till Logistikavdelningen en Chef för inkommande logistik samt inköp/materialplanering! 

 

Vår koncernövergripande logistikavdelning befinner sig in en expansiv utvecklingsfas där många spännande förändrings- och utvecklingsprojekt ligger framför oss. I denna nyinrättade roll ges du möjligheten att vara med och bygga upp ett helt nytt område och därmed ta ett stort steg framåt mot vår vision att bli den mest professionella bostadsproducenten.  

 

JMs logistikavdelning består utöver denna grupp av arbetsplatslogistik och logistikutveckling. I dagsläget är vi totalt 36 medarbetare.  

 

Om tjänsten  

Som chef för inkommande logistik & inköp/materialplanering ansvarar du för att bygga upp JMs logistikflöden från leverantör till grind. I detta ansvar ligger att skapa processer för avrop, transporter och logistikcenter. Till din hjälp har du välarbetade förstudier. Du har fullt ansvar vad gäller implementering och budget. Förändringsarbetet innebär mycket samarbete med avdelningen för centrala inköp, våra leverantörer och vår kund, produktion.  

 

Logistikavdelningens uppdrag sträcker sig över hela koncernen (Sverige, Norge och Finland) men inledningsvis blir fokus för denna tjänst Stockholm. Denna roll är den första på plats inom avdelningen vilket innebär att du framåt kommer ansvara för att bygga upp och vidareutveckla din organisation. Detta medför att rollen framöver även kommer att innefatta ett fullt personalansvar. Du rapporterar till Logistikchef.  

 

Din person 

För denna tjänst söker vi dig som presterar och trivs bäst på arbetet när du får stort eget ansvar och arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär. Du har förmågan att utifrån målbilder och visioner, analysera och ta fram strategier och implementeringsplaner för att nå dessa. Vidare är du kunnig inom flödesoptimering och processkartläggning, du vet hur man skapar effektiva flöden.  

 

Arbetet som tjänsten får fullt ansvar för innebär ett stort förändringsarbete på JM. Detta kräver att du har god förståelse för och kunskap om vad framgångsfaktorerna för vad ett lyckat förändringsarbete innebär. Vidare är du en stark relationsskapare med både interna och externa aktörer. Du är strukturerad och planerande. Du löser problem på plats och vågar ta ägandeskapet och driva processer framåt. 

 

Din bakgrund  

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och som har dokumenterad erfarenhet av att driva liknande förändringsarbeten inom logistik/transport. Vi vill även att du har erfarenhet av att projektleda stora och komplexa projekt. Har du arbetat med operativt inköp/materialplanering är det meriterande. Då rollen framöver kommer att innebära ett personalansvar vill vi även att du goda meriter som personalansvarig chef. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

Kontakt  

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Logistikchef David Baumann på david.baumann@jm.se alt 08-782 82 48. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Sara Björkman på sara.bjorkman@jm.se alt 08-782 88 02. 

 

Ansökan  

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!  

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Välkommen att skriva din historia med oss!  

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Solna . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb CHEF FÖR INKOMMANDE LOGISTIK & INKÖP/MATERIALPLANERING