JM

CHEF EKONOMISK FÖRVALTNING TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.


Är du en person som bäst kommer till din rätt när du får driva en avdelning till sin fullaste potential genom att utveckla rutiner, säkerställa resurser samt aktivt bidra till att avdelningen hela tiden gör rätt prioriteringar? Då kanske du vill vara med på vår resa framåt med vårt primära syfte att ha de mest nöjda medarbetarna och kunderna! 

 


Om tjänsten  

Som chef för ekonomisk förvaltning på JM@Home AB deltar du aktivt i implementering, vidareutveckling och utarbetning av strategier för verksamheten. Vidare ligger dina arbetsuppgifter i att:

  • Säkerställa att verksamheten uppnår sitt syfte på ett strukturerat och effektivt sätt
  • Ansvara för att information förmedlas verkningsfullt till kunder, övrig organisation, koncern och övriga intressenter
  • Planera, leda och följa upp verksamheten i en god dialog gentemot dina medarbetare 
  • Introducera, rekrytera, utveckla, behålla och avsluta medarbetare
  • Se över att det finns tydliga riktlinjer och rutiner för såväl enskilda medarbetare som för avdelningen i stort
  • Kostnad och intäktsansvar för verksamheten. 

Du är chef över en avdelning om 9 personer, vilka arbetar med ekonomisk förvaltning, hyres - och avgiftsadministration. Då vi kontinuerligt värvar bostadsrättsföreningar ser vi ett växande behov av duktiga medarbetare, vilket sannolikt kommer göra att denna avdelning fortsätter att växa. Som en del av en större koncern har du möjlighet att få bra stöd och utbyte från moderbolaget, vilket vi ser som en stark fördel på resan framåt. Din profil  

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från bygg och -/eller fastighetsbranschen är ett krav. Du har tidigare erfarenhet av att leda större grupper i förändring samtidigt som du trivs med att kunna vidareutveckla och förfina även detaljer inom avdelningen. Vi söker dig som brinner för att få andra att utvecklas och trivas med en god förmåga att entusiasmera din omgivning. Du har fallenhet för att verka såväl operativt som mer strategiskt och trivs som bäst att arbeta med båda delarna.


Vi söker dig som har en god organisatorisk förmåga, som trivs i att få utveckla och sätta tydliga rutiner och processer. Du är orädd och hugger i där det behövs. Som person är du uthållig och fullföljer dina idéer med entusiasm och kraft från start till mål. Vidare levererar du kvalitet på allt du tar dig för samt säkerställer likaså att dina medarbetare håller denna nivå. Att vara kundorienterad i alla led är en självklarhet för dig. Trivs du i en förhållandevis entreprenöriell anda med hög kapacitet och kraft i ditt arbete, kan du vara vår nästa chef för ekonomisk förvaltning!Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 


Kontakt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Du kommer vara stationerad på vårat fina kontor i Solna. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 11 augusti, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!


Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Niklas Dahlstedt på niklas.dahlstedt@jm.se


Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.   


Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.     


Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb CHEF EKONOMISK FÖRVALTNING TILL JM@HOME AB