JM

BYGGLEDARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi söker nu en Byggledare till vår garantiorganisation! Avdelningen är en välfungerande grupp med stor teamkänsla och god gemenskap och består av ca 10 medarbetare som utgår från vårt lokalkontor i Hagalund Solna. Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete i ett företag som är inne i en spännande utvecklingsprocess där vi siktar högt. JM har dessutom under de senaste åren haft branschens nöjdaste kunder och vi har också vunnit pris för vårt arbete med att strukturera vår produktion.  

 

 

Arbetsuppgifter 

Som byggledare inom garantiorganisationen ansvarar du för delar av planeringen för ett eller flera större reparationsprojekt. Du har det övergripande ansvaret för de delar i projekteringen som berör produktionsfasen och därefter ansvarar du för produktionen och den platsledning som tillsätts för de enskilda projekten. Tillsammans med platsledning styr och samordnar du upphandlade entreprenörer samt har löpande kontakt med Brf styrelser.

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat upprättande av produktionstidplan samt arbetsmiljöplan och omfattning till förfrågan där du samarbetar med projektledare, projekteringsledare och projektinköpare. Arbetet är självständigt och kräver att du fattar egna beslut inom tilldelat ansvarsområde

 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från byggproduktion och som är en god ledare med erfarenhet av att leda och fördela arbete. Du har utbildning och erfarenhet av Bas-P och Bas-U. Du har god kännedom om byggbranschens standardavtal med fokus på entreprenadjuridik. Viktigt för rollen är även att du har god kunskap om och erfarenhet av prognosarbete.

 

Erfarenhet av ROT-objekt samt kunskaper i putsade fasadsystem är meriterande. Även relevant byggteknisk eftergymnasial utbildning är meriterande.

 

B-körkort är ett krav.

 

 

Din person

Du har förmågan att arbeta kostnadsmedvetet och kvalitetsinriktat. Som person behöver du även vara ansvarstagande, noggrann, lyhörd och social. Det är viktigt att du gillar att arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt. Du behöver också kunna arbeta lugnt och metodiskt under press och se möjligheter i utmanande situationer.

 

 

Vi erbjuder

JM är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.

 

 

Vill du skriva historia med oss? 

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Camilla Forssberg på camilla.forssberg@jm.se

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : Igår

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BYGGLEDARE