JM

BRF-FÖRVALTARE TILL JM BOSTAD STOCKHOLM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 Dina arbetsuppgifter  

 

JM Bostad Stockholm söker nu en Brf-förvaltare med placering på JMs huvudkontor i Solna. Rollen innebär att agera allmän koordinator och ansvara för den ekonomiska förvaltningen av bostadsrättsföreningar inom Stockholm. Du ansvarar även för all information om föreningarna, från det att den bildats fram till avräkning, då förvaltningen går över till att hanteras av JM ABs dotterbolag JM@Home.  

 

Brf-förvaltaren har en specialistroll för att säkra föreningarnas uppstart och funktion i tidiga skedet. Fokus ligger på ekonomi i Brf-föreningarna. Du har löpande kontakt med föreningarnas styrelser och dess medlemmar samt mäklare och banker.  

 

Uppgifterna handlar huvudsakligen om:  

• Bilda bostadsrättsföreningar på uppdrag av projektledare  

• Ansvara för att styrelsemöten hålls i erforderlig omfattning samt protokollföring  

• Hantering av bankhandlingar och bankförehavanden  

• Arrangera och genomföra årsstämmor i enlighet med stadgar och lag  

• Administrera och koordinera inför utbildning av Brf-styrelse  

• Delaktighet i avräkning, bokslut, prognos- och budgetarbete  

• Hantera externa och interna uttalanden enligt företagets etiska riktlinjer och kärnvärden  

 

Din profil  

Vi söker dig med gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Brf-förvaltare har du goda kunskaper om ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningen, gärna inom nyproduktion. Vidare har du grundläggande kunskap om redovisning och teknisk förvaltning av fastigheter samt kunskap om relevanta myndighetskrav och lagar. För att kunna utföra de arbetsuppgifter som rollen innebär krävs B-körkort.  

Som person är du organiserad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du arbetar självständigt, tar egna initiativ och har ett intresse för att medverka eller leda utvecklingen inom ditt befattningsområde. Det är viktigt att du delar JMs kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

  

 

Ansökan  

I denna rekrytering samarbetar JM Bostad med Newsec Competence. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så snart du kan. För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Emelie Sahlsten på emelie.sahlsten@newsec.se, 0700-125257.  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BRF-FÖRVALTARE TILL JM BOSTAD STOCKHOLM