JM

BRF FÖRVALTARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi en Bostadsrättsförvaltare till JM Region väst med placering på vårt regionkontor i Göteborg. Regionen har för närvarande omkring 140 medarbetare.

 

 

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet som Brf förvaltare på JM innebär att du arbetar självständigt och ansvarar för bildande av bostadsrättsföreningar och förvaltningen från det att föreningen bildas till dess att den boende styrelsen tar över förvaltningen helt. Du fungerar som specialiststöd till projektledaren i frågor gällande ekonomisk plan, avtal mellan JM och bostadsrättsföreningen samt i finansieringsfrågor.

 

Vidare kommer du även arbeta med frågor som tex fakturering, förvaltning, redovisning, bokslut, styrelsemöten och årsstämmor. Du ingår i projektgruppen som leds av projektledaren och som utöver dig består av specialister från andra avdelningar. Rollen som Brf förvaltare innebär även att du har många externa kontakter såsom föreningens styrelser, revisorer, banker och kunder.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • På projektledarens uppdrag bilda bostadsrättsföreningar
 • Se till att styrelsemöten hålls i erforderlig omfattning samt att mötena protokollförs
 • Utföra föreningens bankförehavanden (konton, lån och byggnadskreditiv)
 • Granska föreningens årsredovisning
 • Tillse att ekonomisk plan blir granskad och att den blir registrerad av Bolagsverket
 • Ansvar för placering av föreningens långfristiga lån
 • Säkerställa att löpande redovisning sker
 • Ansvara för administration kring bostadsrättsföreningarna
 • Tillsammans med styrelse och projektledare genomföra årsstämma och vid behov extrastämma
 • Utbildning av styrelse och vid behov utbilda kollegor
 • Efter färdigställt projekt ansvara för överlämning av den ekonomiska förvaltningen till den boende styrelsen och till JMs dotterbolag JM@home

 

DIN BAKGRUND

Erfarenhet av bostadsrättsförvaltning inom nyproduktion är meriterande, men även annan bakgrund kan vara intressant för oss, t ex som mäklare eller ekonom. Kunskaper inom redovisning, ekonomisk förvaltning och bostadsrättslagstiftning är också något som vi värdesätter. Vi söker dig med minst fem års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. 

 

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du en god social och kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du trivs i en roll med stort kundfokus då du har många externa kontakter och är JMs ansikte utåt. Du är konsultativ i ditt arbetssätt och har god förmåga att arbeta i flera parallella projekt. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

 

 

VI ERBJUDER DIG

Vi vill skapa förutsättningar som gör att du kan känna stolthet över din karriär, det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

 

 

PLACERINGSORT

Göteborg med omnejd

 

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 30 november 2019. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

 

KONTAKT

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ida Handell på 031-7035803 eller ida.handell@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Andreas Kandre 031- 7035719 eller andreas.kandre@jm.se.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BRF FÖRVALTARE