JM

BOLAGSJURIST TILL JM ENTREPRENAD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JMs dotterbolag JM Entreprenad AB med 400 medarbetare ägnar sig åt bygg-och anläggningsentreprenader i Storstockholm. Entreprenadverksamheten bedrivs huvudsakligen inom affärsenheterna Anläggning, Bostad och Kommersiellt. Kunderna är professionella beställare inom privat och offentlig sektor.  

 

JM söker nu en bolagsjurist till Koncernstab Juridik och Exploatering. Du kommer organisatoriskt tillhöra koncernstaben men dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå i att stödja JM ABs dotterbolag JM Entreprenad i dess affärsverksamhet. Vi är placerade vid huvudkontoret i Frösunda, Solna.  

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete i en framtidsinriktad miljö och i en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.  

 

Arbetsuppgifter  

Du kommer att arbeta nära JM Entreprenads affärsverksamhet och vara delaktig i arbetet med anbud, kontrakt, riskbedömning, uppföljning och handläggning av tvister. Du kommer att utbilda organisationen i entreprenadjuridik samt vara med i att utveckla strukturen i affärsprocessen hos JM Entreprenad och i denna del bevaka att relevanta legala aspekter beaktas. Arbetet bedrivs ofta i team och du förväntas ta ett stort ansvar.  

 

I viss mån kommer du även få bistå JM AB i entreprenadrättsliga frågor.  

 

Erfarenheter och egenskaper  

Vi söker dig som är jur.kand eller har juristexamen och som har flera års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller företag med entreprenadrätt och offentlig upphandling. Det är meriterande om du därutöver har notariemeritering, goda kunskaper i engelska eller erfarenhet av försäkringar.  

 

Som person är du noggrann, engagerad, serviceinriktad och du tycker om att arbeta självständigt samt är bra på att etablera relationer och samarbeta med personer i olika funktioner och på olika nivåer.   

 

Kontakt  

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner för JME Nicklas Vuong 08-78 21 229 eller chefsjuristen på JM AB, Maria Bäckman 08-782 85 31.  

 

Sista ansökningsdag  

Intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser därför fram emot att få din ansökan snarast, dock senast den 21 oktober 2018.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BOLAGSJURIST TILL JM ENTREPRENAD