JM

BITRÄDANDE ARBETSCHEF TILL JM ENTREPRENAD

JM Entreprenad söker en Biträdande Arbetschef till en av Arbetschefsgrupperna inom Anläggning!

 

JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag till JM AB som genomför entreprenader i Storstockholmsområdet. Region Anläggning omsatte 2018 1,3 mdr kronor och sysselsätter ca 270 medarbetare. Verksamheten växer och har en positiv orderingång. Exempel på återkommande kunder är Stat och kommuner i Stockholmsregionen, och moderbolaget JM AB. Regionen har en bred erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenader, med allt från gatu- och ledningsarbeten till komplicerade betongarbeten. Du kommer till en framtidsinriktad miljö och i en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar. JM Entreprenad är en platt och prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Bolagets framgång bygger på en balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling.

 

 

Rollen

I rollen som Biträdande Arbetschef bistår du Arbetschefen med att driva en organisation som ackvirerar och genomför entreprenader till externa och koncerninterna kunder. Arbetschefsgruppen består av ca 30 medarbetare som arbetar ute i gruppens tilldelade projekt.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Delta i ackvisition av projekt i enlighet med affärsplan
  • Kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning i projekt
  • Bistå projekten med entreprenadjuridiska råd
  • Granska förfrågningsunderlag, bygghandlingar och kontrakt
  • Hantering av kundrelationer, delta på byggmöten, ekonomimöten etc i projekten
  • Delta vid inköp och personalplanering

 

Egenskaper och kvalifikationer

Vi ser att du har en ingenjörsutbildning och gedigen erfarenhet från anläggningsbranschen. Du bör ha innehaft en liknande roll och du har goda kunskaper och erfarenhet inom projektekonomi. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända. Du är kommunikativ som person och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra.

 

 

Kontakt

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansvarig för rekryteringsprocessen: Katarina Sjölander, HR-chef JM Entreprenad.  073-432 54 68, katarina.sjolander@jm.se

 

Kom och skriv historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BITRÄDANDE ARBETSCHEF TILL JM ENTREPRENAD