JM

BETONGARBETARE/ARMERARE TILL JM REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM Region Väst söker en erfaren betongarbetare/armerare till våra byggarbetsplatser i Göteborg med omnejd.

 

ARBETSUPPGIFTER

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar på ett enhetligt sätt i alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta tillvara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. 

 

Arbetsuppgifterna består av nyproduktion av bostäder. Du kommer att arbeta med olika moment, beroende på vilket skede bygget befinner sig i.

 

KVALIFIKTAIONER

Vi söker dig som är betongarbetare/armerare med yrkesbevis och som har flera års dokumenterad erfarenhet av yrket. Du kommer främst att arbeta med gjutning och armering av betongstommar till flerbostadshus. Som hantverkare på JM är du driven, ansvarstagande, noggrann och van att samarbeta med andra. 

    

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets föredelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM.   

 

KONTAKT 

För mer information om tjänsten kontakta, Mia Mellbin, mia.mellbin@jm.se.  

 

Välkommen in med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BETONGARBETARE/ARMERARE TILL JM REGION VÄST