JM

BETONGARBETARE OCH TRÄARBETARE TILL JM REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM Region Väst söker betongarbetare och träarbetare till våra byggarbetsplatser i och runt Göteborg. 

 

ARBETSUPPGIFTER BETONGARBETARE

JM är specialister inom nyproduktion av bostäder. Som betongarbetare arbetar du framförallt med stommen i våra nyproduktionsprojekt. De arbetsmoment som ingår i rollen är framförallt gjutning och armering. Arbetet är självständigt och sker i både mindre och större lag. Du arbetar tätt med våra hantverkare inom betong och trä i olika arbetsmoment.  

 

ARBETSUPPGIFTER TRÄARBETARE

Som träarbetare på JM utför du arbetsmoment som rör stomme, invändig- samt utvändig stomkomplettering och inredning. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är formning, arbete med betong och bock-och stämp, gipsning, tak-och fasadläggning samt kök- och badrumsmontering, listning och motering av garderobssystem. 

 

FÖRETAGET 

JM arbetar utifrån ett system som ger ett strukturerat och gemensamt arbetssätt i alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner och arbetsmetoder. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. För att ta tillvara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar.  

 

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER 

Vi söker dig som har yrkesbevis inom trä alternativt betong. Du har flera års erfarenhet från yrket. Har du arbetat med nyproduktion av lägenheter är detta meriterande. Vi vill att du är en lagspelare som heller inte har några problem med att arbeta självständigt och göra egna prioriteringar. Som person har du en förmåga att arbeta strukturerat och har inget emot att dela med dig av din kunskap till andra.  

 

För rollen som betongarbetare ser vi att du har erfarenhet inom både armering och gjutning. För rollen som träarbetare är det av stor vikt att du har erfarenhet av att arbeta med stomme. I båda rollerna är det viktigt att kunna läsa ritning. 

 

Vi letar efter någon som är kvalitetsmedveten och som visar drivkraft och beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera ett högt resultat. Du trivs med att arbeta i varierande arbetsgrupper och har inga problem att anpassa dig till olika människors sätt att kommunicera.  

 

VI ERBJUDER   

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM.    

 

KONTAKT 

För mer information om tjänsten kontakta, HR-partner Mia Mellbin, 031-703 57 62.  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BETONGARBETARE OCH TRÄARBETARE TILL JM REGION VÄST