JM

BETONGARBETARE? LEDIGT JOBB HOS JM.

Är du en driven och positiv person som vill vara en del av ett företag där du får möjligheten att utvecklas i din arbetsroll? Nu söker vi betongarbetare/armerare till JM i Göteborg. Hos JM är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. 

 

Om företaget  

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden och är specialister inom nyproduktion av bostäder. 

JM omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 600 medarbetare. Läs gärna mer på

 

www.jm.se 

 

Om rollen 

Som betongarbetare arbetar du framförallt med stommen i våra nyproduktionsprojekt. Vi söker dig som har erfarenhet inom både armering och gjutning och har goda kunskaper inom ritningsläsning. Arbetet är självständigt och sker i både mindre och större lag. Du arbetar tätt med våra hantverkare inom betong och trä i olika arbetsmoment. 

 

JM arbetar utifrån ett system som ger ett strukturerat och gemensamt arbetssätt i sina projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner och arbetsmetoder. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. För att ta tillvara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. 

 

Vem söker vi? 

Vi letar efter någon som är kvalitetsmedveten och som visar drivkraft och beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera ett högt resultat. Du trivs med att arbeta i varierande arbetsgrupper och har inga problem att anpassa dig till olika människors sätt att kommunicera. 

Vad krävs för rollen?  

Yrkesbevis som betongarbetare 

Erfarenhet av att arbeta med gjutning och armering, stombyggnation (källare och normalplan) 

Meriterande är om du har erfarenhet från nyproduktion av lägenheter 

Erfarenhet av att arbeta på ackord 

B-körkort 

 

Vidare är du… 

Noggrann 

Stresstålig 

Har god samarbetsförmåga 

Hög arbetsmoral 

Uttrycker dig bra på svenska 

 

Vad kan JM erbjuda dig? 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM. 

 

Hur söker jag jobbet? 

Det är enkelt! Klicka på länken och följ instruktionerna. 

I denna rekrytering samarbetar JM med Manpower. Urval sker löpande så söktjänsten så snart som möjligt. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Kim Amprazis på kim.amprazis@manpower.se . Vid tekniska frågor runt din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020-265100 

 

Vill du vara med och skriva historia med JM? Då är du varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 26 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb BETONGARBETARE? LEDIGT JOBB HOS JM.