JM

B2B SÄLJARE TILL JM@HOME

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi har byggt bostäder i över 70 år, och gett tusentals bostadsrättshavare ett tryggt boende. För varje ny fastighet har vi dessutom tagit fram en ekonomisk plan och förvaltat föreningen fram tills tvåårsbesiktningen. Nu kan vi erbjuda mer än så. Vi har nämligen samlat all vår kompetens inom JM@Home AB, som ett tryggt förvaltningspaket för bostadsföreningar i JM-producerade fastigheter. 

 

Arbetsuppgifter   

Som säljare på JM@home är du vårt ansikte utåt och ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning. Du driver affärerna framåt genom ett starkt affärsmannaskap med fokus på långsiktiga kundrelationer.   

Ditt arbete är viktigt för företagets expansion och tillväxt där du är delaktig i att utveckla såväl säljkoncept som framtagning av kunderbjudande.   

 

Huvudsakliga ansvarsområden:   

• Ansvara för försäljning av JM@homes tjänster och lösningar   

• Arbeta mot bostadsrättsföreningars styrelser, där kvällsarbete kan förekomma.   

• Planera, genomföra och följa upp försäljningsaktiveter i Storstockholm   

• Ansvara för att nå regionens försäljningsmål   

• Delaktig i framtagandet av försäljnings- och marknadsföringsmaterial   

• Omvärldsbevaka och ständigt hålla sig à jour med förändringar på marknaden för att utveckla och anpassa JM@homes erbjudande till kunder.   

 

Din bakgrund   

För oss är det viktigast vem du är som person och att du motiveras av att hjälpa våra kunder genom att skapa förutsättningar för en bekymmersfri vardag. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av B2B-försäljning, där du har etablerat nya relationer via prospektering samt drivit försäljningsprocessen självständigt. Vi tror också att du har erfarenhet av förvaltningsbranschen. Erfarenhet av långa försäljningscyklar och konceptuellförsäljning är meriterande.    

 

För att nå framgång i denna befattning är det viktigt att du som person är kommunikativ, uthållig och relationsbyggande. Du är nyfiken, lyssnar och har ett genuint intresse för att skapa lösningar som underlättar för kunden. Serviceorientering, resultatinriktning och självständighet är andra grundläggande faktorer för att lyckas.   

 

Det är viktigt att du delar JMs kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.   

 

Vad erbjuder JM   

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.   

 

På JM@home blir du del av en rolig, kreativ och nyskapande miljö där allas bidrag väger lika för att skapa ett vinnande bolag inom JM-koncernen och bostadsmarknaden.   

 

Ansökan   

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Chef Jesper Sjölin på jesper.sjolin@jm.se alternativt Sälj- och Affärsutvecklingschef Johan Högberg på johan.hogberg@jm.se

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 30 November. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb B2B SÄLJARE TILL JM@HOME