JM

AVDELNINGSCHEF PROJEKTERING REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 

JM i Göteborg har en mycket attraktiv projektportfölj och vi kommer fortsätta att lansera många nya spännandebostadsprojekt under de närmaste åren, likt vi gjort under de över 40 år vi verkat i Västsverige. 

JM söker nu en erfaren chef för Projekteringsavdelningen som vill vara med och leda arbetet med projekteringen av regionens samtliga projekt. 

 

I rollen ansvarar du för att leda ditt team på för närvarande 10 personer genom hela projekteringsprocessen. Detta innebär bland annat att vara delaktig från tidiga skisser till färdiga system- och bygghandlingar. Du leder projekteringsenheten mot uppställda mål för projekten, såväl ekonomiskt som tidsmässigt. Som chef för Projektering ingår du i regionens ledningsgrupp, rapporterar till regionchefen och representerar regionen i koncernövergripande utvecklingsprojekt. 

 

JM lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och ditt engagemang. Du vill växa med oss och har affärsmässighet, stort driv, stort intresse för människor och är bra på att samarbeta och upprätthålla kontakter både externt och internt. Du trivs med att arbeta med helheten såväl som detaljerna och värnar om ett gott slutresultat! 

 

JM söker dig som brinner för ledarskap och projektering och vill ta nästa steg i din karriär och din egen utveckling. Du är en engagerad och noggrann lagledare med ett tydligt mål i sikte. Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning och har erfarenhet av såväl ledarskap som projektering av flerbostadshus. Det är meriterande om du arbetat med BIM och med projekteringsledning av installationer. 

 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat och modernt företag. JM strävar efter att bli digitalt ledande i branschen. Vi har nyligen flyttat in ett modernt aktivitetsbaserat kontor som är beläget i centrala Göteborg. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på vår marknad och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. 

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Stardust Executive, har du frågor om tjänsten kontakta 

rekryteringskonsult Gunilla Julin på tel. 0733 401 019, eller via mail gunilla.julin@stardustexecutive.se   

 

Välkommen in med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb AVDELNINGSCHEF PROJEKTERING REGION VÄST