JM

ARBETSMILJÖUTVECKLARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM Bostad Produktion Arbetsmiljö söker en arbetsmiljöutvecklare!
 
På JM är arbetsmiljön vårt främsta fokus. Vi satsar hårt på ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete och vi har en kultur som präglas av säkerhet och omtanke där vi anser att agera är att bry sig om. Nu söker vi en engagerad arbetsmiljöutvecklare vars arbete ska hjälpa oss få ner olyckstalen på våra byggarbetsplatser.  
 

Om tjänsten  

Som arbetsmiljöutvecklare ansvarar du för att samordna och driva vårt analys- och rapporteringsarbete inom arbetsmiljön för JMs produktionsverksamhet. Detta innebär att administrera, följa upp samt utreda våra inrapporterade tillbud & olyckor i vårt AFA-system BIA. 
 
Arbetet är av administrativ karaktär och kräver att du har tät dialog med våra arbetsplatser. Utifrån en tydlig struktur och tidplan ansvarar du för att skapa data och rapporter som underlag för vidare internt utredningsarbete. Detta innebär bland annat att systematiskt arbeta in det vi lär oss från olyckor och tillbud i vårt strukturkapital.  
 
I denna roll blir du en viktig del i vårt arbete med kunskapsåterföring gällande inträffande händelser och en god säkerhetskultur. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på JMs huvudkontor i Solna. Du rapporterar till Arbetsmiljöchef Produktion. 
 

Din profil  

Vi söker dig som är intresserad av att bidra till att utveckla arbetsmiljöarbetet på JM! Vi ser att du har en relevant utbildning samt något års yrkeserfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor och som trivs att arbeta med analys, utredning, rapportering och projektledning. Tjänsten kräver även att du har en mycket god datorvana med erfarenhet av att arbeta i Excel, Word och PowerPoint. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med utredningar inom området är det meriterande.  
 

Din person 

Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som brinner för arbetsmiljöarbete! Du är självgående, kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende i organisationen. Du gillar det sociala arbetet likväl som du i ditt arbetssätt gärna arbetar med struktur, detaljer och förstår vikten av en väl utförd leverans. Du trivs att arbeta självständigt, målmedvetet under eget ansvar med att förbättra resultatet genom att hitta nya vägar.  
 
Självklart drivs du även av en stark vilja att bidra till vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor! 
 

Kontakt
  
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsmiljöchef Marika Johansson; marika.johansson@jm.se och tel: 073-4326075. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Sara Björkman; sara.bjorkman@jm.se och tel: 073-4325397.  
 

Ansökan
  
Vi kommer hantera inkomna ansökningar löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Vi vill att du bifogar ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver varför tjänsten som arbetsmiljöutvecklare passar just dig.  
 
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
 
Vill du skriva historia med oss? Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Solna . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Projektledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSMILJÖUTVECKLARE