JM

ARBETSLEDARE TILL JMS BOSTADSPRODUKTION

Nu söker vi ytterligare en arbetsledare till våra projekt i Malmö/Lund med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  
 

ARBETSUPPGIFTER 
Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kollegor.  

 
KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion - gärna från nyproduktion av bostäder. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från arbetsledarrollen.  
 
Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. 
 

VI ERBJUDER 
Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.

 
KONTAKT  
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.
 
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
 
Välkommen med din ansökan! 
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Lund, Malmö . Publicerat : 28 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE TILL JMS BOSTADSPRODUKTION