JM

ARBETSLEDARE TILL JM ENTREPRENAD

Att arbeta som arbetsledare hos JM Entreprenad
Arbetsledarrollen hos JM Entreprenad är ytterst viktig och avgörande, då du leder hantverkarna och underentreprenörerna i den dagliga produktionen på byggarbetsplatsen. Inom anläggningsverksamheten kommer du i kontakt med exploateringsarbeten i form av gatu- och ledningsarbeten, mark- och grundläggningsarbeten samt däribland komplicerade betongarbeten.

Som Arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp produktionen inom tilldelade ansvarsområden, ansvara för att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs, samt bevaka och följa upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik.

Inom JM Entreprenad anstränger vi oss för att inte bara leverera en produkt som är kvalitets- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig, utan också för att ge våra kunder en enklare resa. Vi ska vara bäst i varje del av byggprocessen, hela vägen fram till färdigt projekt. Ett sätt att säkra kvalitet i våra projekt är vårt personliga engagemang och ansvar i det vi lämnar över till vår kund. Vår uppförandekod 'Rätt från mig' innebär att var och en tar ansvar för kvalitet och överlämning i arbetsprocessen - på alla nivåer i organisationen. Vi ska ge våra kunder en enklare resa.
 

Vem söker vi

Vi söker en engagerad lagspelare med hög lojalitet, och du trivs i ett tydligt och ansvarsfullt ledarskap. Vi tror att du är resultatinriktad och har lätt för att ta beslut.

För att trivas och passa i rollen krävs att du har ett par års ledarerfarenhet inom anläggningsproduktion, så som markarbeten, grundläggning, kajarbete, VA och finplanering. Även utbildning och erfarenhet av betong och BIM-arbete kommer du kunna ha användning av.

Om du har någon typ av ingenjörsutbildning är det en stark fördel, men även mångårig erfarenhet från branschen ser vi som mycket relevant för att passa för rollen. I rollen förväntas det också att du har kunskaper kring kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning, arbetsmiljö och entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig mellan olika byggarbetsplatser.


Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar JM Entreprenad med Experis. Du kommer att bli anställd av JM Entreprenad. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joakim Pergefors Eriksson på 072-503 21 64 eller joakim.pergefors.eriksson@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så fort du känner dig redo!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med start omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig!Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE TILL JM ENTREPRENAD