JM

ARBETSLEDARE TILL GARANTIAVDELNING

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi söker nu en arbetsledare till vår garantiavdelning i Malmö. Avdelningen är en grupp på elva personer med stort engagemang och vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla arbetet på avdelningen. På JM har vi kunden i fokus och garantiavdelningen hjälper kunder och föreningar med felanmälningar och garantiärenden. Vårt mål är att våra kunder ska få den bästa hanteringen som gör att de fortsatt trivs i sina boenden. Som arbetsledare har du en viktig roll i att kommunicera med våra kunder i dessa olika ärenden och säkerställa att de får rätt hjälp.    

 

Vi är övertygade om att grupper med olika bakgrund och perspektiv är mer innovativa, delar kunskap och löser uppgifter på bättre sätt. Därför satsar JM på att bygga jämställda team. För att stärka våra mål behöver vi dig som delar vår vision och som har potential att utvecklas hos oss på JM. 

 

 

Om tjänsten 

Som arbetsledare garanti möter du våra kunder då du hanterar reklamationer, felanmälningar, garantibesiktningar och garantiåtgärder. Kontakten sker på plats, via telefon samt mail. Du arbetar proaktivt med vårt NKI (Nöjd Kund Index).

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Arbeta proaktivt med NKI

• Kontakt och återkoppling till våra kunder och entreprenörer vid felanmälan, besiktning och åtgärd.

• Genomföra och planera garantibesiktningar samt åtgärder i samarbete med våra hantverkare och underentreprenörer

• Delta vid inflyttningsmöte samt vid överlämnande av projekt från produktion

 

 

Din profil 

Du behöver ha erfarenhet av att arbeta mot kunder. Du har telefon- samt datavana, goda kunskaper inom Officepaketet och körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggproduktion, entreprenadjuridik och/eller skadereglering.

 

Som person är du strukturerad, noggrann och lyhörd. Du trivs med ett varierande arbete där du har många sociala kontakter. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som du skapar ett gott arbetsklimat. Du är van vid att kommunicera med kunder, både i tal och i skrift. Du har kunden i fokus

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf. HR-chef Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.

 

Ansökan 

Din ansökan vill vi ha så snart möjligt då vi tillämpar löpande urval. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE TILL GARANTIAVDELNING