JM

ARBETSLEDARE REGION VÄST

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
Vi behöver förstärka vår organisation för våra projekt i region väst (Göteborg med omnejd) och söker därför flera erfarna arbetsledare.  
 
Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.   
 

ARBETSUPPGIFTER   
Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kolleger.   

 
KVALIFIKATIONER   
Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning - gärna från nyproduktion av bostäder. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från arbetsledarrollen.   
 
Vi ser framförallt att du brinner för ledarskap. Vidare vill vi att är strukturerad i ditt arbetssätt, är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. Du är nyfiken, resulatorienterad och kan ta beslut. 
 
Det är viktigt att du delar JMs kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.   

 
VI ERBJUDER   
Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM. Mångfald och inkludering är viktigt för oss inom JM. Vi är nyfikna på hur du kan bidra till vår mångfald?

 
KONTAKT   
För frågor om tjänsten kontakta HR partner Ida Handell, epost: ida.handell@jm.se eller telefon 031-7035803  eller Arbetschef Jakob Nordahl, epost: jakob.nordahl@jm.se eller telefon: 031-70358
 
Vill du skriva historia med oss? Varmt välkommen med din ansökan!  Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE REGION VÄST