JM

ARBETSLEDARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi söker erfarna arbetsledare till våra projekt i Göteborg. 

 

Om tjänsten

Som arbetsledare hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Du ansvarar för att planera, leda och följa upp produktionen inom tilldelat ansvarsområde, självklart med gott stöd från verksamhetssystem och utvecklade processer såväl som från kollegor och chefer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Planera och samordna personal och underentreprenörer
  • Bevaka och följa upp produktionen med avseende på tidplan och logistik
  • Kontinuerligt följa upp godkänd produktionskalkyl och göra prognos inom tilldelade ansvarsområden samt rapportera till platschef
  • Stämma av fakturor och sak attestera inom ansvarsområde
  • Hålla arbetsberedning och daglig beredning med hantverkare och underentreprenörer inom tilldelat ansvarsområde
  • Medverka vid skyddsronder 

 

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning, det är meriterande om du tidigare har arbetat som arbetsledare inom nyproduktion av bostäder. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med lång erfarenhet från arbetsledarrollen.

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och har lätt för att skapa nya kontakter. Du brinner för ledarskap och har lätt för att samarbeta med andra människor. Som person är du trygg och stabil. Vidare är du självgående, noggrann och trivs med en tydlig struktur. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.

Det är viktigt att du delar JMs kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.   

 

Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar för att du ska kunna känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

 

KONTAKT   

För frågor om tjänsten kontakta HR partner Ida Handell, på mail: ida.handell@jm.se eller Arbetschef Johan Ugglesjö, epost: johan.ugglesjo@jm.se.

 

Vill du skriva historia med oss? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via epost. 

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE