JM

ARBETSLEDARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi på JM behöver nu förstärka vår organisation med fler arbetsledare. Du blir en viktig kugge i JM`s fortsatta arbete med att driva nybyggnadsprojekt av flerbostadshus.

 


ARBETSUPGGIFTER

Som arbetsledare kommer du planera, leda och följa upp produktionen inom tilldelat ansvarsområde, självklart med gott stöd från verksamhetssystem och utvecklade processer såväl som från kollegor och chefer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 

  • Planera och samordna personal och underentreprenörer
  • Bevaka och följa upp produktionen med avseende på tidplan och logistik
  • Kontinuerligt följa upp godkänd produktionskalkyl och göra prognos inom tilldelade ansvarsområden samt rapportera till platschef
  • Stämma av fakturor och sak attestera inom ansvarsområde
  • Hålla arbetsberedning och daglig beredning med hantverkare och underentreprenörer inom tilldelat ansvarsområde
  • Medverka vid skyddsronder 

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med examen från högskola eller yrkeshögskola inom relevant område, alternativt flerårig erfarenhet som hantverkare. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från byggbranschen, helst i en arbetsledande befattning med inriktning mot nyproduktion av flerbostadshus, radhus, kommersiella fastigheter eller liknande. Du har god datavana samt innehar B-körkort.

 

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och har lätt för att skapa nya kontakter. Du har lätt för att samarbeta och som person är du trygg och stabil. Vidare är du självgående, noggrann och trivs med en tydlig struktur. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.

 


VI ERBJUDER DIG 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 


PLACERINGSORT

Uppsala

 

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2020-02-02. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

 

KONTAKT 

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Martin Lundström på 018–4955025 eller martin.lundstrom@jm.se.

 

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 9 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE