JM

ARBETSLEDARE

Om tjänsten  

Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du ansvarar för att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs samt följer upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kolleger.

 

På JM har vi valt en modell som bygger på att vi arbetar enhetligt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För dig som arbetsledare betyder det att du kan lägga mer energi på att hitta lösningar som är unika för just ditt projekt. Vi utvecklar processen ständigt och för att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi systematiskt för att omhänderta dina och dina kollegors förbättringsförslag. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.   

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning - du behöver ha minst tre års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom nyproduktion, gärna inom bostäder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med stomresning och betongarbeten. Du har eftergymnasial utbildning inom byggteknik alternativt motsvarande erfarenhet från branschen. B-körkort är en fördel att ha, men inget krav.     

 

Vi ser framförallt att du brinner för ledarskap. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt.  

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.   

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.   

 

 

Kontakt 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR, Ida Handell på mail ida.handell@jm.se alternativt rekryterande chef Christoffer Lundell på mail christoffer.lundell@jm.se.

 

Ansökan 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.  

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSLEDARE