JM

ARBETSCHEF ANLÄGGNING JM ENTREPRENAD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.


Om företaget

JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag till JM AB som genomför entreprenader i Storstockholmsområdet. Region Anläggning omsatte 2018 1,3 mdr kronor och sysselsätter ca 260 medarbetare. Verksamheten växer och har en positiv orderingång. Exempel på återkommande kunder är Swedavia, flertalet kommuner i Stockholmsregionen, och moderbolaget JM AB. Regionen har en bred erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenader, med allt från gatu- och ledningsarbeten till komplicerade betongarbeten.


Rollen

Vi söker nu en Arbetschef till avdelningen Industri/Infra inom Region Anläggning. I rollen leder du en grupp med erfarenhet av större vägarbeten samt komplexa anläggningar.  

I rollen ingår att:
ackvirera projekt utifrån affärsplan
bemanna projekten med rätt organisation
nå uppställda mål för gruppen, inkl. vinstmarginal
ansvara för god, och säker, arbetsmiljö
ha personalansvar, och därigenom utveckla och leda medarbetare

På ett mer övergripande plan ska du som arbetschef verka genom ett gott ledarskap, och att proaktivt agera på risker och möjligheter i pågående projekt samt på marknaden. 

Placering är JM Entreprenads huvudkontor i Solna, Stockholm.

Du kommer till en framtidsinriktad miljö och i en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar. JM Entreprenad är en platt och prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Bolagets framgång bygger på en balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. 


Kvalifikationer

Vi ser att du har en ingenjörsutbildning och gedigen erfarenhet från branschen (företrädesvis entreprenadbolag). Du bör ha innehaft en liknande roll under minst 5 år – i en ledande befattning. Du har tidigare varit resultatansvarig för grupper med årsomsättning på omkring 150 mkr samt kan uppvisa en historik av god ekonomi i projekten. Vidare är du van vid att stötta gruppen du leder samt få samtliga medarbetare att arbeta mot samma mål.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända. Du är kommunikativ som person och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra.
 

Kontakt

Låter detta som du? Vänligen kontakta ansvarig konsult Geraldine von Celsing på 070-779 49 66 eller geraldine.voncelsing@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen att höra av dig så snart som möjligt.Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSCHEF ANLÄGGNING JM ENTREPRENAD