JM

ARBETSCHEF ANLÄGGNING

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.Om tjänsten  

Vi söker nu en Arbetschef till JM Entreprenad och region Anläggning, som ska driva en kompetent arbetsgrupp med erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. I rollen ingår att:

  • ackvirera projekt utifrån affärsplan 
  • bemanna projekten med rätt organisation 
  • nå uppställda mål för gruppen enligt affärsplan
  • ansvara för god och säker arbetsmiljö 
  • ha personalansvar och därigenom utveckla och leda medarbetare 


På ett mer övergripande plan ska du som arbetschef verka genom ett gott ledarskap, och att proaktivt agera på risker och möjligheter i pågående projekt samt på marknaden.

 

Placering är JM Entreprenads kontor i Solna, Stockholm. 

 

Du kommer till en framtidsinriktad miljö och i en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar. JM Entreprenad är en platt och prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang och trevliga kollegor.

 


Din profil  

Vi ser att du har en ingenjörsutbildning och att du har gedigen erfarenhet från branschen. Du bör ha innehaft en liknande roll under minst 5 år – som arbetschef eller projektchef. Du tidigare har varit resultatansvarig för grupper som omsatt minst 120-150 mkr, samt kan uppvisa en historik av god ekonomi i projekten. Vidare är du van vid att stötta gruppen du arbetar i, samt få samtliga medarbetare att arbeta mot samma mål. 

 

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända. Du är kommunikativ som person och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra. 

  


Om oss

Region Anläggning omsatte 2018 1,3 mdr kronor och sysselsätter ca 250 medarbetare. Verksamheten växer och har en positiv orderingång. Exempel på återkommande kunder är Swedavia, flertalet kommuner i Stockholmsregionen, och moderbolaget JM AB. Regionen har en bred erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenader, med allt från gatu- och ledningsarbeten till komplicerade betongarbeten. 

 


Kontakt  

Låter detta som du? Vänligen kontakta ansvarig konsult Geraldine von Celsing på 070-779 49 66 eller geraldine.voncelsing@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen att höra av dig så snart som möjligt.

 

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ARBETSCHEF ANLÄGGNING