JM

ANLÄGGNINGSARBETARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi söker nu fyra Anläggningsarbetare till JM Region Öst. Regionen har för närvarande omkring 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna, Linköping och Norrköping.

 

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som Anläggningsarbetare på JM kommer du arbeta huvudsakligen i våra egna bostadsprojekt men även med externa markentreprenadarbeten. Dina arbetsuppgifter inom anläggning är schaktarbeten, grundläggning, rörläggning, platt- och stensättning, plantering samt vissa betongarbeten.

 

Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är vardagar mellan 06:30-15:30. Semestern är förlagd till veckorna 28 - 31 på samtliga av våra arbetsplatser.

 

 

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning mot bygg. Vi ser även att du har erfarenhet av anläggningsbranschen och betongarbeten. För att trivas i rollen som Anläggningsarbetare är du självständig, effektiv och en god lagspelare. Du är även positiv, engagerad i ditt jobb, kan ta egna initiativ och gillar ordning och reda. Yrkesbevis är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.

 

B-körkort samt egna medel att ta er till er byggarbetsplats, är ett krav.

Ersättning för resa till byggarbetsplats enligt kollektivavtal.

 

 

PLACERING

Våra byggarbetsplatser är huvudsakligen i Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna, Knivsta eller Västerås. Räkna med att arbeta på flera olika orter under ett år.

 

 

VI ERBJUDER DIG 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FN:s globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JM:s klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

 

Ersättning sker med månadslön.

 

 

ANSÖKAN 

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 7 februari 2021. Urval kan ske löpande så vänta inte med att skicka in ansökan. 

 

KONTAKT 

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Charlotta Babington Thorzelius på 018–660327 eller charlotta.babingtonthorzelius@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Rickard Adeland på 018–4954981 eller rickard.adeland@jm.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ANLÄGGNINGSARBETARE