JM

ANLÄGGNINGSARBETARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi söker nu en Anläggningsarbetare till JM Region Öst. Regionen har för närvarande omkring 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna, Linköping och Norrköping.

ARBETSUPPGIFTER  
Som anläggningsarbetare på JM kommer du arbeta med varierande och omväxlande projekt där du både kommer arbeta i våra egna bostadsprojekt men även med externa markentreprenadarbeten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom anläggning är rörläggning, grundläggning, schaktarbeten, platt och stensättning samt vissa enklare betongarbeten. Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är vardagar mellan 06:30-15:30. Semestern är förlagd till veckorna 28 - 31 på samtliga av våra arbetsplatser.

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning mot bygg. Vi ser även att du har erfarenhet av anläggningsbranschen. För att trivas i rollen som Hantverkare är du självständig, effektiv och du är även en god lagspelare. Du är även positiv, engagerad i ditt jobb, kan ta egna initiativ och gillar ordning och reda. Yrkesbevis är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.

B-körkort är ett krav.

PLACERING
Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna eller Västerås.

VI ERBJUDER DIG 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

ANSÖKAN 
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2 augusti 2020. Urval kan ske löpande så vänta inte med att skicka in ansökan. 

KONTAKT 
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Rickard Adeland på 018–4954981 eller 
rickard.adeland@jm.se

 
Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ANLÄGGNINGSARBETARE