JM

ANLÄGGARE REGION ÖST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi söker nu Anläggare till vår verksamhet i Region Öst.  

 

ARBETSUPPGIFTER   

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med varierande och omväxlande projekt inom anläggning så som rörläggning, grundläggning, schaktarbeten och stensättning och enklare betongarbeten.   

 

Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är mellan 06:30-15:30.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsbranschen sedan tidigare. Som person är du självständig, effektiv och du är även en god lagspelare. Du är även positiv, engagerad i ditt jobb, kan ta egna initiativ och gillar ordning och reda. Yrkesbevis är meriterande.  

 

Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader.  

 

PLACERING  

Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna och Västerås  

 

VI ERBJUDER DIG  

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM!  

 

ANSÖKAN  

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 30 september 2018. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in ansökan.  

 

KONTAKT  

För mer information om tjänsten kontakta HR-partner John Lundberg på 018-4955090 eller john.lundberg@jm.se.  

 

Välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb ANLÄGGARE REGION ÖST