JM

AFFÄRSUTVECKLARE TILL REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

UPPDRAGET
Som affärsutvecklare kommer du att ha en central och avgörande roll i det tidigaste skedet av JMs bostadsprojekt. Du ska för JMs del identifiera, kartlägga och förhandla om köp av mark/fastigheter lämplig för nya projekt. I ditt ansvar ingår att driva och genomföra affären till dess att projektutvecklaren/projektledaren tar över för mer detaljerad planering av respektive projekt.

Du är som affärsutvecklare på JM en del av samhällsbyggnadssektorn och verkar för en positiv utveckling av Göteborgsregionen såväl som av JM i samklang med de olika kommunernas förvaltningar och andra samarbetspartners. Du nätverkar med branschorgan, kommuner, konsulter och fastighetsägare mfl.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en akademisk examen från utbildning inom samhällsbyggnadsområdet eller utbildning inom ekonomi/juridik kompletterat med erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du har minst åtta års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat med utveckling av affärer, markexploatering eller byggprojekt i någon form. Du har grundläggande juridisk avtalskunskap, kunskap om samhällsbyggnadsprocessen samt en förståelse och erfarenhet av kommunala processer, lagkrav och detaljplaneprocessen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett starkt eget driv, är affärsmässig och har en vilja att nå resultat. Som person är du social och trivs med att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och analytisk. Du har ett intresse för samhälls- och stadsutveckling, byggnader och bostäder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna roll.

JM ERBJUDER
JM bygger allt från småhusområden till helt nya stadsdelar med flerbostadshus. I rollen som affärsutvecklare erbjuder vi ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM.

INTRESSEANMÄLAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704-140010 eller Sollaleh Khorramshahi 0703-603889.
Sista ansökningsdag är den 19 mars 2018. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb AFFÄRSUTVECKLARE TILL REGION VÄST