IVY Talents

Teamchef / Gruppchef för Bolån på Consector

Här finns möjligheten för dig som är affärsmässig och relationskapande att utvecklas i din karriär på ett bolag där du får det bästa av två världar – en stabil grund i ett sedan 2014 framgångsrikt bolag samt en utvecklande tid med expansion och tillväxt framåt! Consector har samarbetspartners som till exempel Max Matthiessen, Skandiabanken och Svenska Mäklarhuset samt andra väletablerade aktörer och storbanker på marknaden. De söker nu en person som är erfaren inom bolån och som vill axla en roll som teamchef och tillsammans ta Consector till nästa nivå!


Consector är en privat låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna för kunden. Bakom bolaget står grundarna och entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen och Optimizer Invest.


För rätt person erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter, generösa villkor samt chans att vara med i ett roligt skede då vi nu ska ta Consector till nästa nivå. Vi är lyhörda för våra medarbetare och uppmuntrar till en delaktighet och möjligheter att växa internt.Om tjänsten:
Ditt uppdrag blir att axla ett helhetsansvar för bolåneaffären samt sätta dig in i processen och systemet för att kunna strukturera upp, driva och vidareutveckla affären. Rollen som teamchef innebär att leda och inspirera kollegorna i den dagliga verksamheten genom att vara operativt delaktig i arbetet samt skapa förutsättningar för att växa. Du kommer även att delta på externa möten tillsammans med VD och vice VD och träffa våra existerande samt potentiella samarbetspartners.Profilen vi söker:

  • Cirka 5 års erfarenhet av att arbeta med bolån och SwedSec-licens redo för nästa steg i karriären
  • Prestigelös och villig att hjälpa till där det behövs för att höja nivån på försäljningen och dela med sig av sin erfarenhet till gruppen
  • Driven, strukturerad och professionell i ditt bemötande mot både kollegor, kunder och samarbetspartners
  • Positiv och entusiasmerande med goda ledaregenskaper redo för den bästa tiden i din karriär
     

Dina personliga egenskaper är något vi värderar högt. Vi söker en teamplayer som vill vara på en gemensam resa tillsammans med oss framåt. Du har en hög integritet och är kommunikativ. Consector erbjuder för denna tjänst en fast lön plus övriga förmåner.


I den här rekryteringsprocessen samarbetar Consector med Ivy Talents. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på 070-759 76 66 eller julia@ivytalents.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten ämnas tillsättas omgående. Visa därför ditt intresse redan idag för att inte missa chansen att bli rekryterad till denna spännande roll! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 april

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Teamchef / Gruppchef för Bolån på Consector