IVY Talents

Junior Product Manager till Samsung!

Allt vi gör på Samsung drivs av en ständig passion för excellens och ett evigt engagemang att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändringar konstanta och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Likt vi har gjort de senaste 70 åren siktar vi in oss på framtiden och förutser marknadsbehov och efterfrågan så att vi kan styra vårt företag mot långsiktig framgång. Du kommer vara en viktig del av att vi ser till att behålla oss i toppen av marknaden och fortsätter att förgylla och förenkla kundernas liv. 

 

Samsung Nordics Home Appliances division söker efter branschens framtida talanger! Samsungs Home Appliances växer snabbt och vi planerar att göra det många år framöver, vi vill därför expandera vår Product Manager organisation. Innehar du en akademisk examen? Vill du bli en del av ett vinnande team och utveckla dig själv som en framtida produktchef, men börja som junior produktchef? Läs vidare!

 

 

Huvudsakliga ansvarsområden

• Tillsammans med Product Manager – skapa din produktstrategi inklusive försäljningsplaner, marknadsplaner, både lång- och kortsiktigt.

• Tillsammans med Product Manager – Spåra, följa upp och justera dina planer och strategi.

• Tillsammans med Product Manager – Supportera “The 4Ps” (Product, Pricing, Placement och Promotion)

 

 

För att passa i rollen tror vi att du…

• Är mycket analytisk och social som person

• Är bekväm i att skapa och utveckla strategier.

• Är logiskt och baserar ditt arbete på fakta.

• Är en person som söker och arbetar för samarbete med andra avdelningar som marketing, supply chain, after sales och sales.

• Är van vid att ta egna initiativ och driva idéer till resultat.

 

 

Kvalifikationer

• Du innehar akademisk bakgrund

• Du innehar stark MS-kompetens (Excel och Power Point)

• Du är van vid att arbeta administrativt

• Flytande engelskkunskaper är ett krav

• Flytande i ett skandinaviskt språk är ett krav

• Erfarenhet inom detaljhandeln är ett plus 

 

 

Personliga attribut

Samsung är ett mycket dynamiskt företag i en snabbföränderlig bransch, det finns därmed många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas i arbetet med oss måste du vara en ”doer” och en person som uppskattar tempo och förändring, samt att du tar egna initiativ. Du måste vara öppen för nya idéer och nya sätt att tänka. Ingen dag är den andra lik här på Samsung, vi vill att du är nyfiken och ser möjligheten i snabba och ibland oväntade förändringar.

 

Notera! Detta är en helt ny roll hos Samsung och den kommer att utvecklas med tiden där du får mer ansvar och kan växa inom företaget. Du kommer att arbeta i ett team inom främst wash & dry och/eller fridge & freezer.

 

 

Praktiskt: 

Placering: Kista, arbete från kontor och hemifrån

Start: Omgående 

Kontrakt: 2-års konsultuppdrag 

Omfattning: Heltid

 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Samsung med Ivy Talents.  Frågor gällande rollen är välkomna till ansvarig rekryterare Tom på 0762 135 006 eller tom@ivytalents.se. Vi kommer att selektera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Därför rekommenderar vi att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lära känna just dig! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kista . Publicerat : 13 april

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Junior Product Manager till Samsung!