IVY Talents

Junior & Driven Account Manager till iStaff Systems

iStaff Systems söker Account Managers som vill utvecklas inom försäljning och få möjlighet att komma in i bolaget i ett spännande skede. Med stabila ägare i ryggen och en välbeprövad produkt som har använts av Läkarleasing sedan start och bidragit till deras framgång som en av branschens ledande aktörer inom läkarbemanning (omsättning 600 mnkr) är det nu dags att dela denna framgångsrika produkt med resten av världen och nya branscher under namnet iStaff Systems. Det här är en unik möjlighet att accelerera din karriär inom försäljning på ett bolag där du får det bästa av två världar – en stabil grund i ett framgångsrikt moderbolag och kompetenta kollegor samt en utvecklande tid med expansion och tillväxt framåt! Vi lovar dig den roligaste tiden i din karriär! 

 

iStaff Systems is a sophisticated and logical web-based applicant tracking software based on an ISO-certified quality management workflow. The software handles permanent, temporary and contract placements and is packed full of features designed to support all the needs in the staffing and recruiting process. With 13 years of experience in the staffing and recruiting industry iStaff Systems has created a proven workflow that will enhance your recruiter’s efficiency in every aspect of their day to scale up their productivity. We are experienced staffing & recruiting agents who decided to develop this system to meet all our needs. We have the knowledge of how the market works and with our experience we created something to support daily tasks and make workflow easier.  Läs mer här.

 

Conny J Kristiansson,  Nordic Sales Manager samt framtida ledare och kollega
”Vi erbjuder en webbaserad IT-lösning som kommer hjälpa våra kunder att ta ägarskap över sina rekrytering- och bemanningsprocesser och på detta sätt bli mer lönsamma och kunna växa på sin marknad. Vi erbjuder nytta till vår kund och vill vara en samarbetspartner för att växa tillsammans. Vi riktar oss mot bemanning- och rekryteringsmarknaden med Sverige som utgångspunkt men det finns inte några gränser om vart vi kan verka. Tillsammans med roliga kollegor i nya lokaler på Kungsholmen har vi påbörjat en spännande resa och för rätt säljare är detta en enorm möjlighet.” 

 

Om tjänsten:
I den här rollen kommer du tillsammans med dina kollegor i säljteamet utveckla försäljningen och börja bearbeta marknaden, initialt i Stockholm följt av Sverige för att successivt expandera internationellt. Detta innebär primärt prospektering samt nykundbearbetning genom mejlutskick och uppföljningssamtal via telefon. Du kommer även att ansvara för att boka in och åka på kundmöten, genomföra demonstrationer av produkten och skapa en medvetenhet kring varumärket samtidigt som du lär känna marknaden och bygger långsiktiga kundrelationer. Rollen kommer även innebära närvaro på mässor, seminarier och att nätverka på olika sätt. Du kommer att ingå i ett dedikerat team med gemensamma mål där du också ges möjlighet att påverka och bygga din egen individuella framgång. 

 

Passande profil:
– 2-5 års arbetslivserfarenhet och du har tidigare haft en roll inom försäljning
– Gärna erfarenhet av försäljning via telefon och bekväm med att lyfta lur, meriterande men ej krav
– Utåtriktad personlighet som hittar innovativa sätt att nå framgång
– Social och målinriktad lagspelare som uppskatta en bra gemenskap
– Initiativtagande, driven och resultatinriktad
– Engelska är ett krav och övriga språk är meriterade

Du kanske arbetar med försäljning idag i butik, telemarketing, annons- eller bemanningsförsäljning och vill ta nästa steg i karriären. Vi sätter ett stort värde på personliga egenskaper hos våra framtida kollegor och söker dig som är lättsam och gillar att ha roligt på jobbet samtidigt som du är professionell och dedikerad åt uppdraget ut i fingerspetsarna. Det är viktigt att du är orädd och vågar prova och göra fel snarare än att vara passiv i ditt arbetssätt. Har du en bakgrund inom lagidrott är det någonting vi ser positivt på. 

 

iStaff Systems erbjuder:
En human och framåtlutad säljkultur tillsammans med härliga kollegor. Det finns en trygghet i vårt moderbolag samtidigt som vi är ett självständigt bolag i startgroparna för att ta över marknaden. Trivsamma moderna lokaler där du hittar både biljardbord och Tv-spelsrum. Möjlighet att påverka din egen framgång och inkomst genom provision. En gedigen introduktion till tjänsten och de verktyg som vi tror du behöver för att lyckas. En närvarande och erfaren chef med ett tydligt och coachande ledarskap. I takt med att vi växer tror vi även att utvecklingsmöjligheter kommer att dyka upp internt på sikt.

 

Praktisk information
Placering: Alströmergatan, Kungsholmen.
Start: 4 februari 2019.
Ersättning: Bra grundlön + provision och övriga förmåner.
Omfattning: Heltidstjänst, tillsvidareanställning. 

 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar iStaff med Ivy Talents. Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på 070 759 76 66 eller julia.olsson@ivytalents.se. Glöm inte att visa intresse genom att söka tjänsten redan idag, intervjuer kommer ske löpande. Vi ser fram emot att lära känna just dig i processen! 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Junior & Driven Account Manager till iStaff Systems