IVY Talents

Ekonomiassistent till Mister Spex på Kungsholmen, deltidstjänst

Mister Spex är Europas ledande optiker online. Vi har verksamhet i 10 länder med huvudkontor i Berlin medan den nordiska verksamheten (Sverige, Norge och Finland) styrs från Kungsholmen i centrala Stockholm där vi sitter ca 25 personer. Tack vare vår effektiva affärsmodell kan vi erbjuda nordens största utbud av glasögon, kontaktlinser och solglasögon till marknadsledande priser.
 
Vi är ett ungt och modernt företag med god stämning som nu söker en ekonomiassistent som kan hjälpa till att stötta vår ekonomiavdelning.
 

OM TJÄNSTEN
Du kommer tillhöra ett team på två personer och rapportera till redovisningsansvarig. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid och passar dig som studerar ekonomi och vill utveckla din praktiska erfarenhet inom redovisning och ekonomiområdet.
 
I din roll som ekonomiassistent kommer du stötta redovisningsansvarig med löpande bokföring inför månads- och årsbokslut samt vara behjälplig vid de årliga revisionerna. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara fakturahantering, utläggsredovisning, in- och utbetalningar samt avstämningar av både balans och resultatkonton. I rollen ingår även samarbete med våra tyska kollegor.

 
DIN PROFIL
Söker dig som vill få chansen till praktisk erfarenhet vid sidan av ekonomistudierna. För att trivas i rollen som ekonomiassistent bör du ha ett intresse för siffror och ekonomi. Som person är du ambitiös, pålitlig och prestigelös. Vidare har du lätt för att arbeta självständigt med god struktur och noggrannhet i ditt arbetssätt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
 

ÖVRIG INFORMATION
Tillträde: Omgående eller så snart som möjligt
Arbetsplats: Kungsholmen
Omfattning: Deltid
Lön: Enligt överenskommelse

 
Stämmer detta in på dig?
Välkommen med en ansökan till susanne.ahlsen@misterspex.se. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Ekonomiassistent till Mister Spex på Kungsholmen, deltidstjänst