IVY Talents

Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom till Loomis eStore i Järna

Vi söker en kvalificerad ekonom med bred erfarenhet av hela flödet kring redovisning och bokföring. Du välkomnas till en roll som ekonomiansvarig på ett mindre bolag i en stor koncern (Loomis) där du själv får skapa din egen roll samt dina egna rutiner. Arbetet utgår från vårt kontor i Järna, en trivsam och familjär arbetsplats på ett välmående bolag, och det här är en ny tjänst internt. I rollen rapporterar du till bolagets VD samt regionscontroller placerad i Madrid. 

Loomis eStore är ett dotterbolag till Loomis som är en stor internationell koncern och de har en spännande expansionstid framför sig! Läs mer om företaget här: https://estore.loomis.se/loomis-estore/om-oss . I rollen som ekonomiansvarig får du ta ett väldigt stort personligt ansvar och ges stora möjligheter till en fri tjänst där du kan styra ditt jobb själv samt prioritera självständigt. Du kommer att erbjudas inflytande i bolaget och fördjupa dig inom strategiska beslut för bolagets finanser, optimering av lager, placering av kapital, analys av ekonomin etc.

 

Arbetsuppgifter & ansvarområden:

Loomis eStore

 • Löpande bokföring
 • Hantering av leverantörsfakturor (inregistrering, betalning, periodisering, matchning lager)
 • Registrering av kundinbetalningar och hantering av div kundtjänstärenden (felbetalningar mm)
 • Lönebearbetning i Visma Lön
 • Skattehantering (moms, uppbörd, periodisk sammanställning)
 • Intrastat
 • Avstämning och periodbokslut inkl. rapportering Loomis
 • Årsbokslut och deklaration inkl. kontakter med revisor

 

Wapa Suomi (vårt finska dotterbolag) 

 • Löpande bokföring
 • Hantering av leverantörsfakturor (inregistrering, betalning)
 • Registrering av kundinbetalningar
 • Skattehantering (moms)
 • Avstämning och periodbokslut inkl. rapportering Loomis
 • Årsbokslut och inkl. kontakter med revisor

Vi söker:

Dig med gedigen erfarenhet av arbete med hela flödet kring bokföring och redovisning. Kanske har du arbetat som revisor i några år och träffat olika företag men vill nu hitta hem till ett bolag och en trevlig arbetsplats. Det är viktigt att du har erfarenhet av de ovan nämnda arbetsuppgifterna samt är van vid att arbeta mot deadlines och att ta ett stort ansvar. Erfarenhet av transaktioner med utlandet är meriterande och du får gärna arbetat på ett företag som handlat med varor vilket gjort dig bekant med inventeringar, lagerhållning etc. I och med att vi ingår i en internationell koncern och du kommer ha externa internationella kontakter är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska.

Vi söker en jordnära och pålitlig person som trivs där det är högt i tak och en familjär stämning kollegor emellan. Du trivs med att arbeta på en lokalt sett mindre arbetsplats med färre kollegor och motiveras av att få mycket ansvar i en självständig roll. I ditt arbete är du självgående, noggrann, analytisk och missar givetvis aldrig en deadline.

Placering: Järna.
Omfattning: Heltidstjänst med 37,5 timmar arbetsvecka. Flexibla arbetstider.
Start: Efter överenskommelse. Förslagsvis efter sommaren.
Övrig info: Bakgrundskontroll kommer genomföras på slutkandidat vilket inkluderar utdrag ur belastningsregistret.

 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Loomis eStore med Ivy Talents. Frågor gällande tjänsten är därför välkomna till ansvarig rekryterare Julia Olsson som nås via mejl julia.olsson@ivytalents.se eller telefon 070 759 76 66. Ansökningar kommer att bearbetas löpande och tjänsten ämnas bli tillsatt omgående. Vi ber dig därför visa ditt intresse för tjänsten redan idag och vi ser fram emot din ansökan! 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 juli . Arbetsort : Södertälje

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom till Loomis eStore i Järna