IVY Talents

Brand Marketing Associate duktig på engelska till SolunoBC

 

Soluno växer internationellt och söker nu en Brand Marketing Associate som ansvarar för allt marknadsmaterial till Solunos Wholesale partners. I en spännande tillväxtfas välkomnas du till ett dedikerat marknadsföringsteam på ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter. I rollen kommer du att ha många internationella kontakter och även arbeta med översättningar, därav är det i den här rollen viktigt att du är mycket duktig på engelska. Välkommen till våra nyrenoverade lokaler på bästa adress i härliga Hammarby Sjöstad!

 

SolunoBC är den största och mest expansiva operatörsoberoende leverantören på den nordiska marknaden när det kommer till företagstelefoni i molnet med +150 000 användare. Soluno driver framtidens företagskommunikation genom att låta sina användare jobba varsomhelst, närsomhelst från vilken enhet som helst och dessutom med vilken operatör som helst. Med smarta tilläggsfunktioner som statistik, samtalsinpselning, contact center m.m. och integrationer mot exempelvis Microsoft, Zendesk, G-suite, Salesforce m.fl. så expanderar företaget nu internationellt. Idag är vi 80 kollegor med kontor i Stockholm, Göteborg & Rotterdam, samt återförsäljare och partners i Norden, Holland, Tyskland och UK. Under 2019 räknar vi med att passera 100 anställda och 300 MSEK i omsättning. Läs mer om vad vi gör och vilka vi är här!

 

 

Arbetsuppgifter:

 • Säkerställa att våra internationella återförsäljare har tillgång till allt marknadsmaterial som produceras så som manualer, instruktionsvideos och utbildningspresentationer etc.
 • Hjälpa internationella partners att anpassa marknadsmaterialet till deras eget brand och t ex ändra layout och justera efter grafisk profil
 • Översättningar av material från svenska till engelska och i framtiden även beställa översättningar till andra språk från externa översättningsbyråer 
 • Uppdatera våra partners via nyhetsbrev som hanteras i Apsis
 • Medverka på wholesales team-möten och säkerställa att de förändringar som bestäms uppdateras i marknadsmaterial samt producera nytt material vid produktlanseringar
 • Underhålla wholesale.soluno.com för att skapa nya affärsmöjligheter med potentiella partners i WordPress (alternativt kravställa mot vår webbyrå)
 • Stötta vår marknadsföringsavdelning i övriga pågående projekt samt marknadsföringsaktiviteter 

 

Passande profil:

 • Meriterande med utbildning inom marknadsföring samt kurser inom området
 • Om du är nyutexaminerad från en utbildning inom marknadsföring tror vi att en junior profil med rätt driv och inställning kan axla denna roll 
 • Om ej relevant utbildning inom området vill vi att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en roll som marknadsansvarig eller marknadsassistent för att vara kvalificerad
 • Mycket goda engelskkunskaper och du uttrycker dig på avancerad nivå i tal och skrift
 • Erfarenhet av att skapa presentationer, produktblad samt producerat layout, copy och content 
 • Kunskaper i Adobe-programmen och har du även erfarenhet av WordPress är det fördelaktigt 
 • Gärna intresse för foto och film samt att skapa och producera rörligt material
 • Vi ser positivt på analytiska färdigheter och erfarenhet av att arbeta med Google Analytics 

 

På Soluno jobbar vi i en challenger-kultur och hoppas att även du vill göra skillnad och är initiativtagande. Vi uppmanar våra kollegor att vara med och påverka och vi uppskattar medarbetare som gillar att bolla tankar och göra verklighet av sina idéer.  

 

 

Soluno erbjuder:

Goda utvecklingsmöjligheter på ett tillväxtbolag som växer internationellt och en stimulerande roll. Konkurrenskraftiga villkor och förmåner. Heltidstjänst med förtroendetid. Inspirerande kollegor och en fantastisk tid i din karriär.

 

 

Start: April, eller efter överenskommelse. 

Placering: Hammarby Sjöstad. 

 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Soluno med Ivy Talents. Frågor gällande tjänsten välkomnas till ansvarig rekryterare Julia på 070 759 76 66 eller via mejl julia.olsson@ivytalents.se.

 

Vi har inget sista ansökningsdatum och tjänsten kan komma att tillsättas omgående så missa inte chansen att visa intresse för rollen redan idag! 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Övrigt


Senaste jobben från IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Liknande jobb Brand Marketing Associate duktig på engelska till SolunoBC