Intertrust

Affärsmässig Jurist till vårt växande affärsområde Agency & Trustee Services

Intertrust var med och skapade den svenska företagsobligationsmarknaden och även om den mognat dyker det ofta upp situationer där det inte finns någon etablerad praxis. Vi får då, tillsammans med övriga aktörer på marknaden lösa problemen och ta fram en marknadspraxis. Din roll blir att skapa struktur i en föränderlig värld vilket kräver nytänkande och ett pragmatiskt synsätt.  

Som jurist hos oss kommer du att ha daglig kontakt med advokater, banker och övriga rådgivare på den finansiella marknaden för att genom våra tjänster skapa värde för våra kunder och samarbetspartners. Vi är ett litet men växande team och vår verksamhet är transaktionsburen vilket innebär intensiva sprintar där vi tillsammans säkerställer investerarnas yttersta intresse.

För att lyckas i rollen krävs det att du både är strukturerad och resultatfokuserad. Om du dessutom drivs av att arbeta i en internationell miljö där samarbete är en stor del av vardagen tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss.

We're a global leader in providing expert administrative services to clients operating and investing in the international business environment. We have more than 2,500 employees in Europe, the Americas, Asia and the Middle-East. We deliver high-quality, tailored corporate, fund, capital market and private wealth services to our clients, with a view to building long-term relationships.

 

Om jobbet

Ingen dag är den andra lik, men arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av:

-      Att som Trustee, arbeta aktivt med nya och befintliga klienter genom att gå igenom term sheets, obligationsvillkor, låneavtal, säkerhetsdokumentation samt andra typer av finansiella dokument

-      Arbeta aktivt med advokater, banker, investmentbanker och låntagare i samband med strukturering av olika typer av lånetransaktioner

-      Analysera ändringar i avtalsvillkor och koordinera processen tillsammans med långivare, låntagare och arrangörsbanker

-      Driva omstruktureringar av olika typer av lån och obligationer tillsammans med advokater och andra rådgivare

-      Arbeta aktivt med att utveckla marknaden för trusteetjänster i Norden

 

Din bakgrund

-      Juridisk eller affärsjuridisk universitetsexamen

-      Minst 4 års erfarenhet av arbete med finansiering från advokatbyrå, bank eller bolag

-      Då vi arbetar både på svenska och engelska är det viktigt att du behärskar båda språken väl

Vi arbetar efter mottot: ”Hire for attitude, train for skill”, så tycker du detta verkar intressant men kanske utanför ditt nuvarande område så tveka inte på att höra av dig.

Som person är du driven, nyfiken och du fokuserar alltid på målet. Du klarar av att behålla strukturen i en föränderlig vardag och du tycker om att jobba tillsammans med ditt team.

Du kommer från dag ett att få ta del i utvecklingen av Intertrust och utvecklingen av olika typer av alternativa finansieringsformer på den nordiska marknaden, så ett kommersiellt intresse är en fördel.

Hos Intertrust får du

-      En snabbrörlig och internationell organisation i ständig utveckling

-      Arbeta i trevliga lokaler med fantastisk utsikt vid Hötorget

-      Goda möjligheter till personlig och professionell utveckling

-      En stark teamkänsla och ett kontor med många sociala aktiviteter

-      Konkurrenskraftiga anställningsvillkor baserat på erfarenhet

För frågor gällande tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta vår Business Unit Director Kristofer Nivenius på kristofer.nivenius@intertrustgroup.com eller +46 70 688 19 10. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 november 2018.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Intertrust

Alla jobb hos Intertrust

Liknande jobb Affärsmässig Jurist till vårt växande affärsområde Agency & Trustee Services