iGoMoon

Digital projektledare till ett företag med siktet inställt på månen

Har du erfarenhet av att projektleda webb och digitala marknadsföringsprojekt, och sporras av att leda flera projekt parallellt i byråmiljö, samtidigt som du driver strategiska workshops med fokus på webb och inbound marketing? iGoMoon söker en teknikintresserad och professionell digital projektledare som vill hjälpa kunder att uppnå sin fulla digitala potential och öka tillväxten med inbound marketing.

iGoMoon är en digital hybridbyrå som fokuserar på att hjälpa teknikföretag i B2B-segmentet att nå sina tillväxtmål. Genom att kombinera webbutveckling med design och inbound marketing transformerar de sina kunders marknadsföring och säljprocess. De jobbar med kunder främst i Sverige men även runt om i Europa. Målet är att hitta rätt kunder och skapa ett långsiktigt partnerskap där båda sidor kan utvecklas tillsammans. I rollen som projektledare kommer du att vara med och leda det arbetet internt samt utveckla företagets leveransprocess. Här hittar du inte en färdig roll eller en färdig process, utan de söker dig som värdesätter möjligheten att jobba i ett entreprenöriellt företag.

Hos iGoMoon möts du av en företagskultur som vill att du ska utvecklas, både kompetensmässigt och som individ, i en transparent företagskultur. De säger själva: “Här på månen är vi oss själva, vilket är professionella, ambitiösa, prestigelösa och roliga att tillbringa dagarna med. Vi är ett gäng som trivs i varandras sällskap och gläds åt vad vi åstadkommer tillsammans.“ Lär känna iGoMoon mer på: https://www.igomoon.com/sv/

I rollen som projektledare är du ytterst ansvarig för leverans av webb- och inbound marketingprojekt samt att säkerställa att kvalité, tidsplan och budget följs. Du kommer att utveckla strategier tillsammans med teamet i syfte att hjälpa kunderna öka trafiken, konverteringar och försäljning via de digitala kanalerna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Projektledning och budgetansvar från start till mål för digitala projekt.
  • Samordning av marknadsföring-, utveckling- och designteam samt agera som en brygga mellan tea-met internt och kunden.
  • Tillsammans med sälj kommer du ständigt söka möjligheter hos existerande kunder och vara initiativ-tagande och bekväm med att sälja in idéer samt våga utmana kunden att utveckla sin digitala strategi.
  • Utveckla arbetsprocesser internt och förverkliga iGoMoons ambition om en arbetsplats där människor inte behöver vara bundna till ett specifikt kontor för att utföra arbetsuppgifterna.

Kvalitéer hos dig:

  • En utbildning inom digital marknadsföring, kommunikation, IT eller motsvarande. Krav är att du även har studerat projektledning av något slag.
  • Cirka 3–5 års dokumenterad erfarenhet av arbete i en projektledarroll där du jobbat på en byrå eller marknadsavdelning. Det är viktigt att du är van vid kundrelationer. Marknadsarbete på ett SaaS-företag är meriterande.
  • En förmåga att leda andra och att sätta leverans, kvalité och kundrelationer före prestige.
  • Du är bekant med och duktig på områden som digital strategi, inbound marketing, Google Analytics och Adwords, konverteringsoptimering, e-postmarknadsföring, marketing automation, content marke-ting, sociala medier, SEO, CMS, Script samt mål och uppföljning.

Det är viktigt att du tror på dig själv (“Be Brave” står nämligen med i iGoMoons värdegrund) och är ärlig i det avseende att du vågar signalera vid negativa målavvikelser eller om något inte stämmer. Du ska vara flexibel och kunna anpassa dig efter förändringar som uppstår i projekten. Vidare är du strukturerad, duktig på time management och en naturlig ledare med ett stort intresse även utöver ditt yrke för webben och digitala medier. Du vågar utmana både kunder och kollegor till att utvecklas och strävar alltid efter att optimera budget och utveckla företagets beläggningsgrad mot kund.

iGoMoon tror och hoppas att du kommer ha din roligaste och mest utvecklande tid i din karriär hos dem och att du kommer att trivas i deras familjära och resultatinriktade företagskultur.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar iGoMoon med Ivy Talents. Frågor välkomnas till Julia som är ansvarig rekryterare och du når henne på 070-759 76 66 eller julia.olsson@ivytalents.se. Löpande intervjuer kommer att hållas och tjänsten kan komma att tillsättas omgående så det rekommenderas därför du visar ditt intresse redan idag! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från iGoMoon

Alla jobb hos iGoMoon

Liknande jobb Digital projektledare till ett företag med siktet inställt på månen