ID Entity

Junior HR-specialist till TRR Trygghetsrådet

Är du i början av din karriär och vill arbeta både högt och lågt inom HR? Vill du få möjlighet att arbeta med allt från operativa frågor som t.ex. rekrytering och introduktion till att medverka i strategiska diskussioner gällande kompetensförsörjning? Då bör du söka den här tjänsten som HR-specialist på TRR Trygghetsrådet.

Är du vår nästa HR-specialist?
Som HR-specialist arbetar du nära våra chefer och medarbetare i frågor som rör bland annat introduktion av nyanställda, att ta fram internannonser och att ge chefsstöd i diverse HR-relaterade frågor. Stort fokus i rollen kommer ligga på att ansvara för vår nya digitala medarbetarundersökning, där vi kontinuerligt följer upp vårt engagemang och upplevda arbetsklimat. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för information från HR-avdelningen, TRR:s personalhandbok och handläggning av tjänstebilar. Frågor som rör kompetensförsörjning, avtal, villkor, arbetsmiljö och hälsa samt olika HR-projekt ingår i HR-avdelningens uppdrag.

Du kommer ingå i ett HR team med ytterligare två kollegor som ser fram emot att välkomna dig till teamet. Vårt arbetsklimat kännetecknas av engagemang, glädje och en drivkraft att bidra till verksamhetens utveckling och där det finns en teamanda och en öppenhet för att lära av varandra. 

Vad vi letar efter
Vi söker dig som har en examen från personalvetarprogrammet eller motsvarande universitetsutbildning och som har arbetat självständigt i en bred HR-roll under några år. 

En förutsättning för arbetet är att du har goda kunskaper i de lagar och avtal som finns inom HR-området och självständigt kan identifiera och lösa personal- och arbetslivsrelaterade problem. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna är det viktigt att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett intresse och en nyfikenhet för det digitala och har erfarenhet av att arbeta digitalt och i IT-baserade system. 

Som person är du kommunikativ, engagerad och bra på att samarbeta. Du har förmåga att bygga och bevara förtroendefulla relationer och trivs med att arbeta i en roll med många kontaktytor. Vi vill också att du är en person som beskrivs som prestigelös, empatisk och lösningsfokuserad.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 6 oktober 2017 via nedanstående ansökningslänk. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi kommer att göra urval och börja kalla till intervjuer fortlöpande, så tveka inte att skicka in din fullständiga ansökan (CV och ett personligt brev där det framgår lite mer om dig som person) så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Malin Ruhn Gibeck, malin.ruhn.gibeck@id-entity.se
 eller Sandra Bråborg, sandra.braborg@id-entity.se.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från ID Entity

Alla jobb hos ID Entity

Liknande jobb Junior HR-specialist till TRR Trygghetsrådet