Human Capital

Treasury Operations

Till ett stort internationellt bolag i Stockholm City söker vi nu en kompetent och driven medarbetare till Treasury. Uppdraget är ett föräldravikariat på ett år. Du förväntas börja i januari/februari 2018.

Din utmaning

Som medarbetare inom Treasury Operations tillhör du ett erfaret team i en internationell och spännande miljö. Tillsammans med tre medarbetare på Operations förväntas du arbeta med finansiella betalningar, sammanställning av likviditet, dagliga avstämningar av bankkonton, FX och MM-affärer, bokslutsarbete, cash pool-administration samt övrigt löpande arbete inom Operations. Tjänsten innebär daglig global support till företagets dotterbolag i Treasuryfrågor samt kontakt med externa samarbetspartners. Du får därmed en helhetssyn av Treasuryavdelningen och god kännedom om hur de finansiella flödena fungerar i en stor internationell koncern.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, med flera års erfarenhet av arbete med Operations/Backoffice inom Treasury. Du har goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel, och har du erfarenhet av CRM, Trax, SAP och Opus Capita är detta meriterande. Då vi verkar i Sverige men arbetar i en global miljö är dina kunskaper i engelska och svenska utmärkta, i både tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en noggrann och metodisk genomförare. I rollen har du många kontakter, både internt och externt, och därför är din goda samarbets- och kommunikationsförmåga viktig.

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Treasury Operations