Human Capital

Transfer Pricing Manager

Vi söker nu en affärsdriven Tax Manager med inriktning inom Transfer Pricing till BDO i Stockholm. BDO är rankad som nummer ett när det gäller kundnöjdhet på den svenska marknaden avseende rådgivning, skatt- och revisionstjänster och är ett av världens ledande företag inom dessa tjänster. BDOs skatteteam är under stark tillväxt och nu är vi på jakt efter en kompetent och driven skattejurist för att arbeta med såväl internationella som inhemska ärenden inom skatt med fokus på Transfer Pricing. Rätt person får en mycket attraktiv utvecklingsplan med stora möjligheter att accelerera i karriären och såväl förvalta som bygga egen kundportfölj.

Hos BDOs skatteteam kommer du att arbeta i ett team med mångårig erfarenhet i en internationell och dynamisk miljö nära kunder med olika typer av behov som behöver BDOs expertis i dessa frågor.

Din utmaning:

 • Arbeta med utmanande uppdrag inom skatt med fokus på Transfer Pricing
 • Projektledning utav uppdrag samt handledning av yngre medarbetare
 • Aktivt arbeta med kundrelationer och affärsutveckling för att ytterligare stärka BDOs affär
 • Delta i utbildningar, konferenser och själv dela med sig av kunskap såväl internt som externt
 • I den här rollen finns det inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

Din bakgrund:

 • Jur kand examen eller motsvarande utbildning med inriktning skatterätt
 • Du har minst fyra års erfarenhet av Transfer Pricing
 • Van att arbeta proaktivt i en progressiv miljö som sätter kundens behov i centrum
 • Du är förändringsbenägen och van att leverera hög kvalitet
 • Som person är du driven, strukturerad, kommunikativ och affärsorienterad
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till careers@humancapital.se, med referens TD/1479, så snart som möjligt intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras utav ansvarig rekryteringskonsult Tobias Danielsson eller Mikael Schmidt på 08-546 992 60.

Om BDO:
BDO i Sverige har ca 600 anställda på 20 kontor bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande med bland annat ett gediget friskvårdspaket där vi förutom en generös friskvårdspeng även erbjuder dig möjligheten att delta i olika lopp, hälsoundersökningar och massage. Men vi vill ju även ha kul på jobbet och har därför en festkommitté som samordnar både julfest, sommarfest och andra tillställningar med hela regionen.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Transfer Pricing Manager