Human Capital

Senior Manager/Director - Tax

Vi söker nu en kompetent och affärsdriven Senior Manager eller Director till avdelningen internationell beskattning hos BDO i Stockholm. BDO är rankad som nummer ett när det gäller kundnöjdhet på den svenska marknaden avseende rådgivning, skatt- och revisionstjänster och är ett av världens ledande företag inom dessa tjänster. BDO:s skatteteam är under stark tillväxt, vi ser en ökad efterfrågan på marknaden och nu är vi på jakt efter en Senior Tax Manager eller Director med gedigen specialistkunskap inom internationell företagsbeskattning för att i en projektansvarig och affärsskapande roll mot kund leda löpande skatterådgivning mot internationellt verksamma företag.

Du kommer att arbeta i ett skatteteam med mångårig erfarenhet, i en internationell och dynamisk miljö och nära kunder som behöver BDO:s expertis i dessa frågor. Rätt person får ett stort ansvar och en mycket attraktiv utvecklingsplan.

Din utmaning:

 • En senior roll i teamet med eget kundansvar samt projektledning utav internationella skatteuppdrag
 • Arbeta med dubbelbeskattningsavtal, svensk beskattning samt sätta upp bolagsstrukturer i andra länder
 • Representera BDO på internationella skattekonvent
 • Kontakter med andra länder och kontor inom BDO
 • I den här rollen finns det inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

Din bakgrund:

 • Akademisk utbildning med juridisk eller ekonomisk inriktning
 • Du har minst tio års erfarenhet ifrån skattejuridik, helst från konsultbranschen
 • Besitter specialistkunskaper inom internationell företagsbeskattning och har erfarenhet av att leda andra
 • Du är förändringsbenägen och van att leverera hög kvalitet med ett brinnande intresse för komplexa skattefrågor
 • Som person är du driven, strukturerad, kommunikativ och affärsdriven
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till 
careers@humancapital.se, med referens TD/1516, så snart som möjligt intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Tobias Danielsson 08-546 992 60.

Om BDO:
BDO i Sverige har ca 600 anställda på 20 kontor bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande med bland annat ett gediget friskvårdspaket där vi förutom en generös friskvårdspeng även erbjuder dig möjligheten att delta i olika lopp, hälsoundersökningar och massage. Men vi vill ju även ha kul på jobbet och har därför en festkommitté som samordnar både julfest, sommarfest och andra tillställningar med hela regionen.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Senior Manager/Director - Tax